Familj

Joakim Lundells pik till hustrun Jonna – ”Kanske bara ska ha ett barn…”

Annons
av nuntium
25 september, 2019
Annons

Joakim Lundell och hustrun Jonna Lundell har fått en dotter, Lunabell och nu har det varit namngivelse. Joakim reagerar på vad det ska ha kostat ”Det här måste ju kostat 30 000 eller något minst”, säger han i Dplays Familjen Lundell.

Youtube-stjärnorna Jonna Lundell, 25, och Joakim Lundell, 33, gifte sig vid slottet i Husby säteri i Söderköping den 9 juli 2016. Nu har det gått tre år och de va tillbaka på samma plats för att ha namgivelse för deras 10 månader gamla dotter Lunabelle. Lilla Lunabelle föddes i oktober 2018 och hon var efterlängtad då paret kämpat länge för att få barn.

Annons

Youtube-paret har en egen realityserie på Dplay och i det nya avsnittet får man följa hur det var bakom kulisserna inför namngivelsen med cirka 80 gäster. Paret var lite olika inställda till tillställningen vilket ledde till att förberedelserna var allt annat än lugna…

– Dopet är viktigt för oss båda men Jonna lägger ribban lite högre än mig, för henne måste allting vara perfekt, säger Joakim i programmet.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Favoriterna 🥰 Och Lunis i min gamla dopklänning 😍

Ett inlägg delat av Jonna Lundell 🎀 (@jonnalundell)

Jonna talar om att hon kan bli bestämd och känslig när hon är stressad.

– Jag tror att jag är lite extra bossig och lite extra känslig och lite så där. Trampar man snett de här dagarna som är dagen före ”dopparedagen”, då blir jag väldigt sådär… taggarna utåt. Men det är ju bara för att jag vill att allting ska funka, säger Jonna Lundell.

Jonna har stora förväntningar och ser framför sig hur det kommer bli sagolikt och det dekoreras för fullt.

– Jag har shoppat en jäkla massa dekorationer, så alltså det här, det kan inte bli fel, säger Jonna.

Joakim tar hjälp av Lunabelles gudfar Danjal Kanani, 29, för att dekorera långborden, men har inte riktigt koll på vad hans uppgift är.

– Hur mycket dekoration har hon köpt egentligen? Det här är det sjukaste jag sett, säger Joakim och när Jonna kommer in i rummet frågar han hur mycket det egentligen kostade.

Jonna ger inte Joakim något svar utan ler lurigt och vänder i dörren.

– Jonna? Det här måste ju kostat 30 000 eller något minst, säger Joakim Lundell.

Joakim får fortfarande inget ordentligt svar av Jonna som inte vill säga någon siffra utan istället påpekar att det bara händer en gång i livet.

– Kostar varje dop så här mycket kanske vi bara ska ha ett barn, säger då Jocke Lundell, varpå Jonnas leende försvinner:
– Fuck you, säger hon och går därifrån.

Joakim springer efter för att be om ursäkt på en gång.

– Jag menade inte så, du har varit jätteduktig, säger Jocke och kramar och pussar på sin kärlek.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Jonna Lundell 🎀 (@jonnalundell)

Nya avsnitt av Familjen Lundell släpps på måndagar på Dplay.

Annons
Dela på Facebook