Nyheter

Jimmie Åkesson: ”Asylmottagningen måste ner till noll”

Annons
av nuntium
4 september, 2019
Annons

Sverigedemokraterna vill se en mer verklighetsbaserad politik av de andra partierna, skriver de i en debattartikel på Aftonbladet.

I debattartikeln i Aftonbladet skriver SD hur de vill uppmana samtliga partier att ta till migrationsfrågan på större allvar.

Annons

”Det totala misslyckandet som dessa partier är ansvariga för har försatt Sverige i en krissituation. Om de nu menar allvar är det något att välkomna – Sverigedemokraterna går därför in i kommittén med en konstruktiv ambition. Vi uppmanar samtliga partier att släppa prestigen och gamla låsningar.”

Sverigedemokraternas utgångspunkt är att minska asylmottagandet och målet är att vi ska ner på ett nollmottagande.

Driva migrationspolitiken framåt

”Samtliga partier borde inse vikten av detta, åtminstone tills vi fått kontroll på ett läge som uppenbart urartat”, skriver de i debattartikeln.

Deras plan är att arbeta med S och M för att driva migrationspolitiken framåt, med tanke på att de är större än övriga partier. Dock är det tydligt att SD vill vara det parti som står i täten.

”Då krävs det dock att dessa partier visar prov på förhöjd handlingsförmåga och en tydligare verklighetsförankring, samt en vilja att lyssna på det parti som svenska folket hyser störst förtroende för i migrationsfrågan”, skriver de.

Publicerat av Jimmie Åkesson Tisdag 2 juli 2019

SD vill heller inte att man delar ut medborgarskap på samma sätt som det ser ut i nuläget.

”Som ett minimum ska den som blir svensk medborgare kunna svenska, förstå och respektera svenska lagar och regler, samt visa förståelse för sociala koder, normer och värderingar”, skriver de i debattartikeln på Aftonbladet.

”Låt oss tillsammans vidta de nödvändiga åtgärder som krävs och ta ansvar för Sverige”, avslutar de artikeln.

Vad tycker du om detta? Är det ett rimligt?

Annons
Dela på Facebook