WOW

Huset tar bara 6 timmar att bygga och kostar 270 000 kr – kolla insidan, wow!

Annons
av nuntium
26 november, 2017
Annons

270 000 kronor kostar detta hus att bygga, och det tar endast 6 timmar. Hur coolt är inte detta? Vi tror att detta kan vara svaret på bristen på bostäder som råder just nu. Huset är sinnessjukt bra.

 Fastighetspriserna har ökat väldigt mycket under en tid nu och just därför har den italienska firman Renato Vidal kommit på ett alternativ till att bygga bostäder som är helt fantastisk bra. Lägg MADi på minnet, för detta hus kostar endast 270 000 kronor att bygga och tar ca 6 timmar att montera upp, räknat på att man är tre personer.

Annons

Byggnaden är byggd med högkvalitativt material och är certifierad som seismisk säker. Den kan levereras i olika storlekar, från 27 kvadratmeter för 270 000 kronor till ett hem på 84 kvadratmeter för 600 000 kronor. Huset inkluderar allt grundläggande som man behöver, kök, badrum, en etapptrappa och tekniska installationer.

Huset monteras upp på enbart 6 timmar och man kan även beställa med solpaneler, vilket sänker elkostnaderna också. MADi kan även byggas utan betonggrund.

Utanpå ser det ut som ett vanligt hur men MADi´s insida är verkligen imponerande.

Eftersom MADi inte behöver byggas på en betonggrund så har huset inte någon påverkan på miljön heller. 

Är man i behov av större så går det även att köpa två hus och sätta ihop dom.

Insidan av huset är helt magiskt

Stilrent och snyggt!

För att se hur husbygget går till, kolla på filmen:

Annons
Dela på Facebook