Familj

Pojkspoling vägrar lyssna på morfar, det han gör då chockar främlingen

Annons
av nuntium
9 september, 2019
Annons

Det finns ingenting som gör en så pigg som ett gott skratt som känns genom hela kroppen. Att få skratta är nog det bästa som finns.

För att förgylla din dag tänkte jag att du ska få läsa en rolig historia som cirkulerat på nätet ett tag. Jag tror nästan alla kan relatera till den här historien, i alla fall om du är vuxen.

Annons

Den här historien handlar om en morfar som försöker ta sig igenom mataffären med ett bråkigt barn som stökar runt och skriker.

Men den här morfadern har minsann lärt sig hur han ska göra för att handskas med 3-åriga barnbarnet som inte verkar vilja ge med sig. När vi når slutklämmen i berättelsen så sätter jag kaffet i halsen. Det här är så himla rolig.

Källa: Pixabay

En kvinna som är inne på mataffären och handlar uppmärksammar en morfar tillsammans med sitt 3-åriga barnbarn. Barnbarnet är märkbart upprörd.

Kvinnan har lagt märke till hur barnet skriker efter godis inne på godisavdelningen, väl framme vid bageridelen skriker barnet efter bullar och kakor och vid läskavdelningen skriker ungen efter läsk.

Kvinnan hör hur denne morfar går runt med lugn och sansad röst för att gång på gång säga: ”Det är okej, William, vi har inte långt kvar. Lugn, grabben.”

När barnbarnet får ytterligare ett utbrott och då hör kvinnan morfadern säga: ”Det är okej Willian, bara några minuter till så är vi härifrån. Häng i nu, grabben”.

Väl framme vid kassan så flyger varorna högt och lågt. Ännu en gång så hör man morfar säga med väldigt kontrollerad röst: ”William, William, slappna av nu kompis, bli inte upprörd. Vi är hemma om ett ögonblick, håll dig lugn William”.

Kvinnan som vid det här laget blivit omåttligt imponerad följer efter dom ut på parkeringen. Väl framme vid bilen visar det sig att dom parkerat jämsides varandra.

Då vänder hon sig mot den äldre gentlemannen och säger: ”Förlåt, det här är verkligen inte min ensak men du var fantastisk där inne. Jag vet inte hur du gjorde det, men du höll verkligen lugnet oavsett hur störande och högljudd han blev. Du hade verkligen lugnet när du sa att allt skulle bli bra. William är verkligen lycklig lottad som har dig som sin morfar.”

”Tack”, svarade morfar. ”Men bara så du vet, så är det jag som heter William. Den där skitungen heter Kevin.”

Annons
Dela på Facebook