WOW

Huset är ynka 15 kvadrat – men när jag kliver in i huset älskar jag det!

Annons
av nuntium
3 april, 2018
Annons

När man ser små hus så blir den första spontana tanken: ”Hur sjutton kan man bo på en sån liten yta? Hur får man plats med alla saker?”. Men efter att ha fått en lite större inblick hur insidan är utformad så förstår man helt plötsligen hur det är möjligt.

Små boenden är oftast väldigt välplanerade och mysiga. Här finns allt som man kan behöva tänkas ha. Att kunna ha alla bekvämligheter men inte behöva bo så stort är lite av en lyx.

Annons

När man kollar in i det här lilla huset som bara är på 15 kvadratmeter så blir man genast förälskad. Så himla mysigt! Det här lilla huset kallas för ”Poco Pink” och är verkligen ett riktigt guldhus. Insidan av huset är riktigt hemtrevligt och i det här huset skulle jag kunna tänka mig att bo.

Poco Pink är byggd på en trailer som är 5,5 meter lång. Med andra ord är den ungefär lika lång som en medelstor husvagn.

Så här ser det rullande huset ut från sidan. Visst är det vackert?

Trots att boytan bara är på ynka 15 kvadratmeter så känns det mycket större.

Det höga taket gör att det känns luftigt och tack vare de stora fönsterna så kommer det in härligt med ljus. Verkligen en avslappnad miljö!

Fördelen med att ha hjul på sitt hus är att det går att flytta. Beroende på var du ställer huset så kan du få en härlig utsikt.

Här är matplatsen som är anpassad för två personer.

Köket är rymligt, här finns det tillräckligt med lagringsutrymme och den moderna utrustning som man vill ha är även på sin plats.

Snygg köksinredning och gott om eluttag.

När man bor litet får man tänka smart.

Bredvid köket så finns badrummet.

Här finns det både toalett och dusch. Inte så illa, eller hur?

Stegen leder upp till det mysiga sovloftet.

Här får du utan problem plats med en stor och skön säng.

Det här är ett perfekt litet hus för dig som tycker om att bo litet men ändå vill ha alla bekvämligheter!

Skulle du kunna tänka dig att bo här? Dela gärna vidare den här artikeln så din familj och vänner också får se det lilla mysiga huset.

Källa: Mint

Annons
Dela på Facebook