Intressant

Trebarnspappan får inga jobb – på grund av sin uppseendeväckande ansiktstatuering

Annons
av nuntium
11 juni, 2019
Annons

31-åriga Puk Kireka har väldigt svårt att hitta jobb på grund av sin uppseendeväckande tatuering han har i ansiktet.

Puk har synts till med gangstergänget Mongrel Mobs, och har därefter tatuerat in deras slogan i ansiktet. Efter att ha suttit en tid i fängelse och haft drogmissbruk är gangstern nu besluten att förändra sitt liv.

Annons

Trebarnspappan Puk Kirekas bakgrund är långt ifrån felfri. Puk är från Napier, Nya Zeeland, han har suttit fem år i fängelse och har varit beroende av amfetamin.

– Jag blev av med beroendet medan jag var i fängelset och har varit drogfri de senaste fyra åren, säger han till Daily Mail.

Källa: Facebook

Puk kallar sig själv för ”gangster” och bär Mongrel Mobs märken, som är ett organiserat gatugäng i Nya Zeeland. Han har även tatuerat in ”notorious” i ansiktet, som är gängets slogan.

– Jag vet att det kommer bli svårt att få ett jobb med mina tatueringar, säger han enligt Daily Mail.

Efter att Puk tatuerat in gänget slogan i ansiktet fick han blodad tand och såg till att fylla i bokstäverna med en illröd färg.

Källa: Facebook

Sedan 31-åringen kom ut från fängelset har han varit fast besluten på att förändra sitt liv till de bättre. Förutom att han har blivit av med amfetaminberoendet har han gått ner 31 kilo.

– Jag vill bara bli hälsosam… Se bra ut och må bra, säger Puk enligt tidningen.

Flera personer har hört av sig till honom för att ta reda på vilka knep han använt sig av och vill följa hans råd. Puks mål är att så småningom få jobb inom sportindustrin.

Källa: Facebook

Han förstår att det kan bli svårt med hans ansiktstatuering.

– Jag kommer alltid vara en gangster, men det är viktigt att visa att vi kan leva bättre liv. Jag vill få med mig några av de andra på den bättre livsstilen, säger han enligt tidningen.

Källa: Facebook

Mark Cropp, känner igen sig i Puks svårigheter att få jobb, då även han har en uppseendeväckande ansiktstatuering.

Mark satt även han i fängelse och kom på idén att tatuera in ”devast8” – ”devaste”. Hans tanke var att han enbart skulle skriva det litet längst käklinjen. Men efter en kväll i fängelset, berusad på hemmagjord alkohol slutade det med en tatuering som täckte halva Marks ansikte.

Källa: NEW ZEALAND HERALD

Tatueringen har lett till att även Mark har svårt att få jobb.

”Hej, jag skulle gärna arbeta men har har en sak som stoppar mig, min ansiktstatuering”, skrev han i en grupp på Facebook. Lyckan vände tillslut för Mark Cropp och han fick jobb som kycklingfångare på en farm.

– Kycklingarna bryr sig inte om mitt ansikte, säger han till tidningen.

Annons
Dela på Facebook