Djur

Hundvalpen blir väckt mitt i natten – se hans roliga reaktion. Jag kan inte låta bli att skratta!

Annons
av nuntium
31 juli, 2017
Annons

Ni vet själva hur det känns när väckarklockan ringer en tidig måndagsmorgon och helst vill man bara ligga kvar i sängen. Det kan man säga att den här hundvalpen fick uppleva mitt i natten. Thor är en grand danois som är väldigt sömning. När han blir väckt av sin husse så gör han allt annat än att vakna till liv.

Finns det någonting som är så otroligt drygt som att bli behöva gå upp ur sängen på morgonen trots att man inte vill? Det spelar ingen roll om det är en väckarklocka som ringer och tvingar upp en eller ens föräldrar.

Annons

Jag kan känna igen mig i den här hundens situation. Kolla när han vaknar till liv och kikar sig omkring för att sedan falla tillbaka i sängen igen. Det är typiskt jag – allra helst en tidig måndagsmorgon.

Det här klippet har blivit viralt och miljontals människor har skrattat på grund av igenkänningen är enorm. Kolla själv in det här under, så kommer du förstå vad jag menar.

DELA gärna vidare klippet om du känner igen dig själv i klippet.

Glöm inte bort att gilla Nuntium för fler läsvärda artiklar.

Annons
Dela på Facebook