Kändisar

Följarna skrattar åt Samir Badran

Annons
av nuntium
22 juli, 2019
Annons

Samir Badran publicerade en redigerad bild på sig själv som gjorde att hans följare inte kunde hålla sig för skratt. Kommentarerna på bilen har flödat in.

Samir Badran, 29, ifrån Linköping är både känd som tv-profil och artist. Hans karriär startade när han medverkade i dokusåpan ”Paradise Hotel” 2014. Redan samma år började han producera musik och startade duon ”Samir och Viktor” tillsammans med forn modebloggaren Viktor Frisk, 24. Tillsammans har de medverkat i Melodifestivalen och toppat musiklistorna med hits som ”Bada nakna” och ”Shuffla”.

Annons

I måndagens avsnitt av ”Lotta på Liseberg” gästade Samir och Viktor och entrade scenen med låten ”Odödlig”.

Efter uppträdandet satte de sig ner tillsammans med Lotta Engberg, 56, och Viktor berättade att han dagen innan varit på Sergelstorg. Han gjorde deras låt ”Badna nakna” till verklighet genom att bada naken på Sergelstorg, precis som de sjunger i sin låt.

”Kl 04.00 är Viktor dyngrak, ute och badar på Sergelstorg. Kl 06.00 ska vi dra och spela på Lotta på Liseberg. Hur fan kan man inte älska han?” skrev Samir till Viktor som i en video tar av sig kläderna vid Sergelstorg.

Samir åldras snabbt

Två dagar senare publicerade Samir en bild på sin Instagram på något som ser ser ut som ett passfoto. Skillnaden är att han ser betydligt äldre ut än 29år, rynkig och gråhårig. Som kommentar till bilden har han skrivit ”Lol”.

Han använde sig av appen Faceapp för att se äldre ut. I kommentarsfältet har det öst in kommentarer från folk som skrattar glatt, en av de Viktor, Samirs kompanjon.

Bildkälla: Instagram

”hahahahaha” skriver Viktor och en annan håller med:

”hahahaha sötis”

Någon annan tycker att Samir är lik Thomas ”Orup” Eriksson, 60.

Inte alls lång tid efter att Samir publicerade bilden var den borttagen. Hänt har sökt Samir för en kommentar angående detta.

 

Annons
Dela på Facebook