Familj

Föräldrarna chockeras när de får en blond bebis – då avslöjas fruns oväntade historia

Annons
av nuntium
30 september, 2018
Annons

Francis och Arlette Tshibangu hade sedan tidigare barn tillsammans och var lyckligt gifta. Ivrigt väntade de på att få välkomna sin andra son till världen. Men när det väl var dags så blev föräldrarna chockade.

Läkarna räckte över deras nyfödda son så kunde inte föräldrarna göra annat än att tappa hakan. Deras nyfödda son var ljushyad och hade blont hår.

Annons

Francis Tshibangu berättar hans första reaktion när paret var på BB: ”Min första tanke var: Jisses, är det verkligen mitt barn?”

När läkarna förklarade att deras som inte var albino blev paret ännu mer förbryllade.

Francis Tshibangu som är född i Kongo och hans fru Arlette hade sedan tidigare en son på två år och en dotter.

Både sonen och dottern var lik sina föräldrar på flera olika sätt, både när det gäller utseende och deras personligheter. Syskonen såg fram emot att få träffa sin nya familjemedlem precis som föräldrarna.

Men på BB så visade det sig att alla i rummet skulle få se någonting som gjorde de alla chockerade.

”Jag tappade hakan. Jag var för chockad för att prata och jag kunde se hur läkarna tittade på varandra och undrade om barnet verkligen kunde vara mitt”, säger Francis till Daily Mail.

”Men jag Arlette och tittade på varandra och log. Jag visste att han var min. Vi har varit gifta i tre år och det var aldrig fråga om otrohet.  Men när jag såg den vita hudfärgen var det en överraskning, minst sagt”. 

Sedan fortsätter han att berätta:

”Den första reaktionen från sjuksköterskorna måste ha varit att Arlette hade haft en affär. Deras ansikten var vita, men jag var säker på att han var min”.

”När jag böjde sig ner och kysste honom fick jag en bättre titt på hans drag och kunde se att han såg ut precis som jag och Arlette. Han har min näsa och min hustrus läppar”.

”Allt vi kan säga är att Daniel är vårt mirakel och, även om vi var chockade av hans vita hud, känner vi oss mycket välsignade. Han är vacker.”

Arlette tillägger även till sin makes berättelse att reaktionen på BB var något av en blandning av chock och tystnad. Allra minst från henne själv.

”Jag stirrade på Daniel med mina ögon. Ansiktena på läkare och sjuksköterskor sade allt.. Alla undrade varför jag hade fött en blond bebis”.

Förklaringen finner ni i klippet här ovan.

Vilken otrolig berättelse! Dela gärna den vidare med dina vänner.

Annons
Dela på Facebook