Oj

”Zombieflicka” ville se ut som Angelina Jolie, men nu avslöjar hon sanningen

Annons
av nuntium
22 april, 2019
Annons

Mer än 50 operationer påstod den iranska tonåringen att hon hade genomgått för att se ut som Angelina Jolie, men det kanske inte gick som planerat då hon i slutändan såg ut som mer zombie.

Till en början så trodde alla att det var sant, men det visade sig vid ett senare tillfälle att alltihopa var iscensatt.

Annons

Det var efter att Sahar Tabar publicerat bilder på sin sida hur hon egentligen såg ut som sanningen avslöjades. Hon berättade även att hon aldrig ville se ut på det sättet, som hon påstod sig vilja göra. Hon gjorde bara det hon tyckte var roligt: leka med smink och retuschera bilder.

Källa: Instagram

Det var på Instagram som hon avslöjade att hon använt smink och retuscherat sina bilder för att skapa det extrema utseendet. Hon berättade även att hon aldrig hade planer på att vilja se ut som Angelina.

Men hon lyckades verkligen skapa rubriker över hela världen med hjälp av sina bilder som hon laddade upp på Instagram. Bilderna visade ett tjusigt ansikte, blekblåa ögon, konstigt uppåtvänd näsa och stora läppar.

Hon påstod sig även att väga lite i ett försök att efterlikna Angelinas kroppsbyggnad.

Källa: Instagram

Men hon såg inte ut så egentligen. Med hjälp av smink och Photoshop lyckades hon skapa bilderna.

Det är förklaringen till varför hon ibland såg mycket extremare ut på vissa foton än andra. Det är dock en väldigt imponerande make-up om du frågar mig. Hon kanske har en karriär att vänta inom make-up artist?

Gamla bilder på Sahar visar att hon är en väldigt annorlunda ung kvinna. Trots att hon har genomgått plastikkirurgi och gjort ”fillers” på läpparna, är det långt ifrån den bild hon visat upp om sig själv på Instagram.

Bilden nedan visar hur hon ser ut på riktigt.

Källa: Instagram

Följarna misstänkte att hon använde Photoshop i en utsträckning, eftersom ibland kunde bakgrunden på bilderna upplevas som konstiga. Hennes armar verkade ofta skrymmande tunga och svaga, men så var det inte i varje foto.

Följarna som trodde det hade med andra ord rätt, allt var bara iscensatt.

Annons
Dela på Facebook