Berättelser

Flickvännen var otrogen mot honom – hans revansch är fullständigt genial

Annons
av nuntium
5 april, 2019
Annons

Mike Vaughan var 26 år gammal när han insåg att han i en längre period haft dåliga vanor. Att bryta dåliga vanor och hitta sundare vägar att gå i livet är inte det lättaste. Men efter att ha stött på en motgång som han inte trodde han skulle klara av och tackla så vände allt och blev startskottet till hans nya liv. När han sedan hade kommit igång och han börja få en positiv inställning till livet igen så visade det sig att hans flickvän varit otrogen mot honom. Det han beslutar sig för då är någonting som fler borde ta efter av!

Mike Vaughan, 26 år gammal och vågen hade precis passerat 200 kg. Hans kost bestod av snabbmat, smörgåsar och chips. Träningen var utom räckhåll och hade han fortsatt leva det ohälsosamma livet som han gjorde skulle hans liv vara i fara.

Annons

Till slut så tröttnade Mike och det blev dags för en förändring. Hans situation var ohållbar och han beslutade sig för att börja träna för att gå ner i vikt.

Mike har berättat till Manchester Evening News att han så länge han minns har varit ”den stora killen” bland sina vänner. Hans största viktuppgång började i samma veva som han började studera på universitetet. Då blev snabbmat och chips en del av hans vardag och det var inte ovanligt att det var fest tre till fyra gånger i veckan, vilket är en ohållbar livsstil.

Så här såg Mike ut innan sin viktnedgång.

– Jag var i en depression på grund av min vikt, men visste inte hur jag skulle förändras. Så helt plötsligt klickade någonting i mig bara. Berättar Mike till MEN.

Mike anmälde sig till ett läger som pågick i sex veckor och det blev startskottet för den livsförändring som Mike skulle genomgå. Resultaten blev snabbt synliga och efter att ha fått hjälp av en personlig tränare så lärde han sig även hur oerhört viktigt det var att äta rätt.

När det äntligen började kännas som att livet var på väg åt rätt håll så fick Mike en väldigt tung motgång som gjorde att livet brast samman igen.

Hans flickvän hade varit otrogen mot honom och allt som kändes så positivt vände snabbt och kändes eländigt. Han började glida tillbaka mot sina gamla vanor med mängder av skräpmat.

Men han insåg det själv så blev han snabbt bestämd för att inte låta den här motgången förstöra för honom. Istället för att låta flickvännens otrohet leda till ett självdestruktivt beteende så använde han det till att visa sin styrka både mentalt och fysiskt.

Så här såg Mike ut efter sin viktnedgång.

– Jag började sjunka tillbaka i mitt gamla liv med endast snabbmat och ingen tid på gymmet. Det var då jag insåg att jag hade två val, berättar han för Manchester Evening News och fortsätter:

– Det var antingen att falla tillbaka i depression, tycka synd om mig själv och tröstäta. Eller så var det att använda detta som motivation till att verkligen förändra och förbättra mitt liv.

Fast beslutad så valde Mike det bättre alternativet. Nu lägger han hela sitt liv på kosten och träningen och han har aldrig varit lyckligare än förut.

Nu står vågen på 120 kilo och målet är att komma ner till 100 kg innan nästa år. Det är hälften mot den vikt som han startade på. Mike avslutar lyckligt sin invervju med Manchester Evening News med:

– Min flickväns otrohet blev en förklädnad välsignelse för mig.

Det här är verkligen en genial hämnd. Att använda en motgång som drivkraften till att lyckas med sin framgång är den bästa hämnden man kan ge. Det här är någonting som Mike är värd att bli hyllad för och fler borde ta efter hans sätt att hantera en tuff motgång på.

Dela gärna vidare det här till dina vänner för att påvisa att man kan tacka motgångar på olika sätt – väljer man att ta samma väg som Mike gjorde så kommer man långt och mår i slutändan mycket bättre i livet!

 

Annons
Dela på Facebook