Okategoriserade

Ett glas rött vin om dagen kan göra susen – det här kommer göra din man glad

Annons
av nuntium
1 september, 2017
Annons

Äntligen kommer den där nyheten som vi alla har gått och längtat så oerhört mycket efter! En sorg att vi skulle behöva vänta ända till år 2017, men nu finns det inget som kan stoppa oss! Rödvin kan nämligen förbättra ens sexliv, har ny forskning visat!

Nästan för bra för att vara sant!

Ja, det är precis så bra som det låter! Nästan i alla fall! För forskningen påvisade endast att de första ett till två glasen hade en positiv effekt. Efter det går det bara utför.

Annons

Redan under år 2009 började ett gäng forskare från Italien undersöka hur rödvin egentligen påverkar ens kropp. Vad de kom fram till var att rödvin faktiskt ökar ens sexuella lust – hos både män och kvinnor!

Men detta gäller förstås bara när det intas i moderata mängder. Det visade sig att ett till två glas rödvin stimulerade kroppens erogena zoner hos kvinnor och män. Enligt forskarna ökade kvinnors sexlust om de drack ett glas rött vin om dagen, medan samma mängd hos män verkade öka testosteronnivån.

Allt handlar om enzymet UGT2B17

Hur kommer detta sig, undrar säkert du? En beståndsdel från vindruvorna som finns i rödvin kallad quercetin blockerade nämligen enzymet UGT2B17, som hjälper den manliga kroppen att göra sig av med testosteron. När enzymet blockerades ökade männens sexlust, skriver tidningen Metro UK.

Drick alltid med motta!

Med detta sagt gäller självfallet måttfullhet när det gäller vin och alkohol bäst. Precis som med allt annat här i världen kan allt av det goda bli för mycket, oavsett om det handlar om socker, spel, sex eller i detta fallet: alkohol.

Tycker du att dina vänner bör ta del av denna världssensationella nyheten? DELA i så fall artikeln, så de också kan ta del av världens bästa nyhet! Skål!

Annons
Dela på Facebook