Otroligt

Det finns något väldigt läskigt i det här ultraljudet – kan du se det som skrämmer så många?

Annons
av nuntium
8 oktober, 2019
Annons

Att göra ultraljud är väldigt häftigt eftersom man får se hur barnet har det inne i magen. Man brukar ofta också få en bild på fostret vilket är roligt att ta med sig hem och visa släkt och vänner.
Även om dom flesta ultraljudsundersökningarna är ganska odramatiska, så finns det helt klart dom som sticker ut från mängden. Du ska nu få se och höra om något som har skrämt tusentals människor.

Det här fotot på ultraljudet laddades ursprungligen upp 2015, det spreds då som en löpeld när det laddades upp på olika forum. Men nu har bilden börjat spridas igen, och tusentals människor ser samma hemska sak när dom ser bilden.

Annons

Kan du också se det som har skrämt så många? Man får faktiskt lite panik när man ser den mystiska detaljen!

Kan du se vad som skrämt upp så många människor världen över?

Detta är verkligen inte något man vanligtvis ser på ultraljudsundersökningar!

I videoklippet här under kan du se exakt vad som har skrämt så många. Du kan då se om du också blir lika skräckslagen av denna detalj. Klippet hade första gången det publicerades titeln “A friend’s ultrasound. When you see it…” och den fick närmare tre miljoner visningar på grund av det läskiga man kunde se. Och eftersom så många ser samma sak måste det vara något som inte är som det ska.

Se klippet här under, och glöm inte att DELA detta med dina vänner så dom också får kolla!

Se vad som hände i klippet här under:

Annons
Dela på Facebook