Quiz

Det finns 4 olika personlighetstyper baserade på 4 färger enligt en känd psykolog. Vilken färg är du?

Annons
av nuntium
23 juli, 2017
Annons

Dr Carol Ritberger, en världsberömd beteendepsykolog och författare, tror att det finns fyra olika personlighetstyper i världen. Dessa symboliseras av färgerna röd, orange, gul och grön.

Varje färg representerar en personlighetstyp och utifrån den färg som du är så kan du få en bättre förståelse för dig själv och varför man har de styrkor och svagheter som man har.

Annons

Genom att svara på 10 korta frågor så avslöjar det vilken färg som du har. Även om det kan tyckas som lite så behövs det inte mycket mer än så för att kunna avgöra vilken personlighetstyp du har. Jag trodde inte riktigt på det här först, men sedan när jag testade blev jag chockad över resultatet – det stämde precis in på mig.

Efter att ha läst på lite mer om de olika färgerna så har jag fått bättre förståelse varför jag beter mig som jag gör i vissa situationer. Det här är ett oerhört bra verktyg som man kan använda sig av många gånger om i livet om man är lite påläst. Att veta sin personlighet och känna sig själv är nyckeln till ett lyckligt liv.

Nu är jag nyfiken. Vilken färg är du och stämmer det in på dig?

Dela gärna vidare det här testet till dina nära och kära. Då kan ni jämföra resultat med varandra och så kommer ni även kunna se och kanske få förståelse för vissa saker som ni tidigare inte haft. Det är riktigt coolt. Lämna gärna en kommentar med vilken färg du är!

Starta testet här:

Annons
Dela på Facebook