Kärlek

Dejtar du en douchebag? Stämmer dessa 7 punkter in borde du dumpa honom nu!

Annons
av nuntium
22 november, 2017
Annons

Dejtar du en douschebag? Om dessa punkter stämmer in så kanske du borde vidta åtgärder och dumpa honom.

1. Tar lång tid innan han svarar på sms.

Är han ledig från jobbet, aktiv på sociala medier och tar lång tid innan han svarar? Det visar att du inte är speciellt viktig för honom.

Annons

2. Du får inte träffa hans vänner.

Om han inte presenterar dig för hans vänner eller om du inte får träffa dom betyder att han inte ser dig som något flickvänsmaterial.  Hitta en person som stolt kan visa upp dig för vänner och familj!

3. Han prioriterar hans vänner före dig.

Återigen är du inte lika viktig som hans vänner. Tycker han om dig på riktigt så vill han umgås med dig och kan knappt bärga sig till nästa gång ni ses. Du är värd någon så mycket bättre.

4. Han är ointresserad.

Han frågar aldrig något om dig. Han pratar enbart om sig själv och är extremt självupptagen.

5. Hör bara av sig på kvällen.

Om han enbart hör av sig på kvällen och när han har druckit är han endast ute efter sov sällskap. Vill du ha något mer än så, förtjänar du någon som kan höra av sig alla tider på dygnet. Börja leta vidare.

6. Ger dig bara ytliga komplimanger.

Även fast du är fantastiskt snygg, så ska du självklart få komplimanger för det. Men du är mer än så och förtjänar att få höra de också, få komplimanger av din fina personlighet också.

7. Han är hånfull mot dig.

Om du får chansen att berätta om ditt liv, ditt jobb, utbildning och så vidare så  hånler han och småskrattar åt dig, istället för att vara glad för din skull, lyfter dig och stöttar dig. Du bör vara med en person som älskar allt med dig och lyfter dig till stjärnorna. Den här killen förtjänar absolut inte att få vara med dig!

Annons
Dela på Facebook