Kändisar

Camilla Läckberg talar ut om sin kroppsförändring: ”Och jag SKÄMS”

Annons
av nuntium
9 oktober, 2018
Annons

Camilla Läckberg är en av våra mest framgångsrika författare, men under den ytan lider hon av depression och självdestruktiva tankar.

Hon är inte bara en framgångsrik författare utan även en öppen människa som inte räds över att dela med sig av sitt liv i vardagen.

Annons

På Camilla Läckbergs Instagram får man följa vardagshändelser till rörande historier.

Författarinnan öppnade sig häromdagen och berättade om sina inre dolda demoner.

Demonerna knackar på då och då och Camilla anser att hon inte ser bra ut eller duger som hon är.

”Det har hänt att jag hoppat gå på event. För att jag inte vill bli fotograferad när jag inte känner mig bekväm i mig själv. En förflugen kommentar från en välmenande vän om min vikt: ”Ja du har ju blivit lite rundare, det syns mest i ansiktet” kan knäcka mig i dagar.

HUR kan jag som välinformerad, hyfsat smart, privat lycklig och älskad mor, vän och maka – låta mitt liv påverkas av jävla kilon hit eller dit till den milda grad??” skriver hon i ett Instagram-inlägg.

Trots sin framgångsrika författarkarriär har Camilla hämmats genom åren på grund av de ideal som samhället byggt upp.

Se klippet ovan.

Annons
Dela på Facebook