Djur

Bulldoggen har gjort en riktig röra hemma – se nu den klockrena reaktionen under konfrontationen

Annons
av nuntium
10 september, 2017
Annons

Alla hundägare vet att ens bästa pälsvän då och då ställer till med rackartyg ibland. För att inte nämna den röra de kan lämna efter sig. Nämner man ”unghundsålder” till vilken hundägare som helst, så vågar jag nästan garanterat att matte eller husse kommer att svara med en djup suck. Man brukar jämföra unghundsåldern med människors tonår, ungefär.

Och precis som alla andra småbusiga hundar har nu den här lilla godingen ställt till med en ordentlig röra där hemma, genom att vira in sig i toalettpapper (och typ halva vardagsrummet).

Annons

När man har kroppen full av toalettpapper är det svårt att skylla ifrån sig, men det är inte riktigt det hunden försöker med heller.

Golare har inga polare!

Den franska bulldoggens bästa kompis – en bullmastiff – sitter nämligen jämte och bevittnar alltihopa. Och han är verkligen inte sen med att peka ut den skyldiga när matte frågar vem det är som har ställt till med röran – vilket å andra sidan inte är något vidare svårt att lista ut, eftersom bulldoggen har toapapper runt hela kroppen, medan den andra inte har det.

Se det helt underbara klippet nedanför! Vi kan mer eller mindre garantera ett leende på läpparna efter att du har sett det här! För det är väl egentligen precis såhär som djur ska vara? Helt underbara!

Fick klippet dig till att le? Glöm i så fall inte att DELA artikeln med dina vänner, så de också kan få sig ett gott skratt!

Annons
Dela på Facebook