Otroligt

Den 7-åriga pojken skickar brev till pappa i himlen: Brevbärarens svar berör tusentals

Annons
av nuntium
3 december, 2018
Annons

Den lilla pojken hade förlorat sin pappa, och när man är liten kan det vara svårt att förstå när någon dör.

Den 7-åriga pojken ville skicka ett kort till sin pappa i himlen på hans födelsedag. I brevet skriver han:

Annons

”Herr brevbärare,

Kan du lämna detta i himlen till min pappas födelsedag? Tack”

Hans mamma skrev ett inlägg om händelsen på Facebook:

”För ett par veckor sedan postade min 7-årige son ett kort till sin pappa i himlen och idag fick han ett underbart svar från brevbäraren. Jag kan inte ens beskriva hur emotionell han är över att veta att hans pappa fick hans kort… Du behövde inte anstränga dig för att göra detta, du hade bara kunnat strunta i det, men faktum är att du ansträngde sig för en liten pojke som du aldrig ens träffat. Det är en så underbar sak att göra av Royal Mail, ni har återställt min tro på mänskligheten och tack, det betyder verkligen allt för honom. Snälla dela detta så att all personal på Royal Mail får veta hur tacksamma vi är. Tack och god jul!”

Brevbäraren svarade:

”Kära Jase,

Medan vi levererade ditt brev stötte vi på lite problem. Så vi ville ta tillfället i akt att kontakta dig och meddela att vi lyckades leverera ditt brev till din pappa i himlen. Det var en svår utmaning att undvika stjärnor och galaktiska objekt på vår färd till himlen.

Men du kan vara säker på att det här viktiga brevet har kommit fram. Royal Mails prioritet är att våra kunders mail kommer fram säkert. Jag vet hur viktigt ditt brev är för dig. Jag kommer att fortsätta göra allt jag kan för att leverera dina brev till himlen i säkerhet.

Din

Sean Milligan”

Så fantastiskt fint gjort av brevbäraren!

Annons
Dela på Facebook