Hemskt

Bruden lurar döden minuter innan vigseln – kraschar med helikopter framför bröllopsgästerna

Annons
av nuntium
3 oktober, 2019
Annons

Bruden hade planerat en storslagen entré till sitt bröllop genom att flyga in i helikopter. Det hela slutade nästan i katastrof när helikoptern störtar framför chockade bröllopsgäster.

Det som skulle bli deras lyckligaste dag i livet var nära att bli en tragedi.

Annons

När ett ungt par i Sao Paolo, Brasilien, skulle gifta sig så ville kvinnan anlända till bröllopet i stil. Hon hyrde därför en helikopter som hon anlände i till kyrkan där alla gäster och brudgummen väntade.

Strax innan landning så hände dock det otänkbara, helikoptern drabbades av ett fel och började snurra okontrollerat, skriver Daily Mail.

Källa: EPTV

Störtar mot marken

Framför ögonen på alla bröllopsgäster så börjar helikoptern vicka kraftigt och sjunker snabbt mot marken där stjärtrotorn slår i och slår upp ett moln av damm och jord.

Sekunder senare så kraschar hela helikoptern ner i marken. Chockade gäster fångar hela händelsen på film och kan bara se på när katastrofen är ett faktum.

Ombord på planet så fanns förutom bruden och piloten även en bröllopsfotograf och ett barn.

Källa: EPTV

Alla överlevde kraschen

Mirakulöst nog så klarade sig alla ombord kraschen med hälsan i behåll. Bruden är helt oskadd medan de andra tre har mindre skador.

Efter att alla klarat sig ur helikoptern så sker nästa omtumlande händelse: helikoptervraket fattar eld och förvandlas till en glödande eldboll medan lågorna stiger mot skyn.

Chocken återfinner sig hos gästerna och på filmen kan man se hur personer slänger sig undan i panik.

Källa: Twitter

Brandkår på plats

Gästerna klarar sig oskadda från explosionen och brandkåren är snart på plats för att få elden under kontroll.

Trots den minst sagt dramatiska inledningen så får dagen ett fint slut. Brudparet bestämmer sig nämligen för att genomföra vigseln som planerat lite senare.

”De ville inte låta en mindre incident stoppa deras giftermål”, sägs i ett uttalande från arrangören.

Annons
Dela på Facebook