Intressant

Bianca Ingrosso om den intima massagen: ”Drog ner mina trosor”

Annons
av nuntium
8 januari, 2019
Annons

Bianca Ingrosso befinner sig just nu på en resa i Thailand med sin familj. Hon bestämde sig för att njuta av en massage, som blev något mer intimt än vad Bianca hade tänkt sig.

Bianca har spelat in två avsnitt av podcasten ”Har du sagt A får du säga B” och även filmat till ”Wahlgrens värld”, under hennes vistelse i Thailand.

Annons

Eftersom Bianca har haft en tuff tid bestämde hon sig för att njuta av en massage för att komma ner lite i varv, något som hennes bror Benjamin också bestämde sig för att göra. Och det blev minst sagt väldigt intimt på massagebänken.

View this post on Instagram

💙

A post shared by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

– Jag fick en helkroppsmassage. Som verkligen var en helkroppsmassage. Hon masserade mina bröst i kanske fem minuter. Och det var på snudden att hon masserade min lilla muff också på båda sidorna. Och ah, det var trevligt, berättar Bianca på sin Instagram.

– Och sedan drog hon ner mina trosor och masserade min röv. Alltså hon och jag är så nära. Det var en jäkla tur att det var en tjej, fortsätter Bianca att säga.

Annons
Dela på Facebook