Kändisar

Bianca Ingrosso kastar kläderna i nya karriärsvalet

Annons
av nuntium
15 oktober, 2020
Annons

Mångsysslaren Bianca Ingrosso får en ny sträng på sin lyra och droppar kläderna – för att bli modell.

Det går minst sagt bra nu för Bianca Ingrosso, 25, men den rika influencern är inte nöjd. Nu ska Bianca bli ansiktet utåt i en höstkampanj för italienska underkläder.

Annons

Företaget som valt samarbetet med Bianca är det italienska märket Intimissimi, som realitystjärnan varit ambassadör för under flera år. Nu tar hon samarbetet ett steg längre, och Bianca verkar se fram emot att kasta kläderna och bli modell.

– Det jag gillar mest med Intimissimi är deras breda sortiment av BH- och trosmodeller. Jag uppskattar även väldigt mycket hur kunniga alla i personal är, att de så enkelt hittar rätt modell för rätt kroppstyp, vilket ofta annars kan vara väldigt svårt, säger Bianca Ingrosso i ett pressmeddelande, rapporterar Resumé.

Tjänade 60 miljoner

Det nya underklädeskontraktet är dock bara en i raden av framgångar för Bianca Ingrosso. Hennes verksamhet omsatte 34 miljoner kronor förra året, med en vinst på 27 miljoner kronor.

Som om det inte var nog har hon sålt en del av sitt sminkmärke Caira till ett riskkapitalbolag, en affär som gav henne hissnande 60 miljoner kronor.

Den unga affärskvinnan har bara fyllt 25 år men är redan god för över 100 miljoner kronor, men det betyder inte att Bianca kommer ligga på latsidan i framtiden.

Samarbete med miljardären

Bianca har även inlett ett samarbete med miljardären Filip Tysander, 35, som är grundare och ägare av klockmärket Daniel Wellington.

Planen är att den kända affärsmannen ska hjälpa till att lansera Biancas sminkmärke, Ciara Cosmetics, på den asiatiska marknaden.

Man kan lugnt säga att Bianca vuxit fram till en riktig affärskvinna, vad tycker ni om hennes nya karriär som underklädesmodell?

Annons
Dela på Facebook