Intressant

Här är sexet som flest unga fantiserar om just idag

Annons
av nuntium
7 september, 2019
Annons

I takt med pornografins intågande och lättillgänglighet via internet har mänskligheten bara blivit alltmer pervers och snuskig. Eller, ja – det handlar väl egentligen inte bara om porren, men en färsk studie visar nämligen att vi människor bara blir snuskigare och snuskigare med tiden.

Det är det kanadensiska universitet – University of New Brunswick – som står för den rykande heta forskningen, där man intervjuade 300 hetero-studenter om de har haft – eller fantiserat om – en trekant.

Annons

Svaret var väldigt enhälligt

Enligt studien var resultatet väldigt tydligt; majoriteten av män hävdade att en trekant var det hetaste ever! Men de flesta valde också bort en konstellation.

Bara en ytterst liten grupp av männen kunde tänka sig en trekant med en tjej och ytterligare en kille. Resten var mer sugna på endast tjejer. Resultatet förvånade dock doktorn Ashley Thompson, då män rent generellt i dag visar allt större intresse för andra typer av sex än det traditionella vaginala samlaget, för att nämna oral- och analsex som två exempel.

Däremot kunde tjejer i en avsevärt större utsträckning kunna tänka sig att ha sex med en kille och en tjej – alltså en till av samma kön som sitt eget.

Hur ska detta sluta?

Om vi människor under en relativt kort period har blivit avsevärt mer snuskiga än vad vi var förr – hur ser då framtiden ut? Framöver kanske robotar tar en större del av vårat sexliv, och då är frågan om det är något positivt eller negativt? Frågorna är många, och svaren får vi dessvärre vänta på – ända in i framtiden.

Har du någon åsikt om det hela? DELA artikeln med dina vänner, så de också kan ta del av dessa kinkiga och snuskiga studier som vi människor prompt måste veta!

Annons
Dela på Facebook