Kändisar

Artistens avklädda bild – chockar alla

Annons
av nuntium
10 juli, 2019
Annons

Under inspelningen av Fångarna på fortet för några veckor sedan skadade sig Jon Henrik Fjällgren, 32, svårt. Följarna häpnar över hans kropp, när han visar upp sig på en avklädd bild efter olyckan.

Annons

Jon Henrik Fjällgren satsade allt på sin medverkan i Melodifestivalen med sitt bidrag Norrsken. Han var en av favoriterna, men det räckte inte hela vägen och han slutade på en fjärdeplats i finalen.

Sedan dess har vi inte sett så mycket av Jon Henrik, men nu har han varit i Frankrike och varit med och spelat in TV4:s program Fångarna på fortet. I jakt på en av nycklarna skadade han sig allvarligt i en av cellerna och fick föras akut till sjukhus.

– Jag kände redan där att det gjorde fruktansvärt ont, men jag hoppades så klart att det bara skulle vara en spricka eller stukning. På sjukhuset började foten svullna upp och då förstod jag att det var mycket allvarligare, berättade Jon Henrik Fjällgren för Aftonbladet.

Jon Henriks bild efter olyckan

Jon Henrik fick besked av läkarna att hans fot var bruten och att han skulle behöva ha gipsad fot de kommande sex veckorna och hoppa på kryckor för att ta sig fram.

Inget som hindrar honom att ta sig iväg till gymmet. Under torsdagen kunde hans följare på Instagram se honom på en bild i bar överkropp.

En dag i taget”, skrev han till bilden och la till en biceps-emoji.

View this post on Instagram

💪👊En dag i taget

A post shared by VÄLKOMMEN/BUERIE BÅETEME (@jonhenrikfjallgrenofficial) on

Hans följare pikar honom för att hans tidigare klagomål om att hans kropp skulle fallit samman efter skadan. Något följarna inte alls höll med om.

”Tyckte du sa häromdagen att kroppen fallit samman sen du skadade dig. Regel nr 1. Man är ärlig mot sina vänner”, skriver en person.

”Satan vilken hunk du är”, skriver en annan person.

”Wow”, sammanfattar flera andra personer Jon Henriks dagsform.

Jon Henrik Fjällgrens träning

Tidigare har Jon Henrik berättat att han träning betyder mycket för hans välbefinnande, bland annat när han gästade podcasten Nemo möter en vän. Han har också berättat att han brukar träna långa pass, nrämare fyra timmar långa, ungefär tre dagar i veckan.

– Träning betyder bearbetning för mig. Jag tränar för att må bra, inte för att vara snygg. Snygg är man på insidan, sa han då.

Annons
Dela på Facebook