Kärlek

4 tecken på att du förstör ditt förhållande – utan att veta det

Annons
av nuntium
5 oktober, 2020
Annons

När relationer knackar så är det lätt att skylla ifrån all skuld på sin partner. Men ibland är det vi själva som är vår största fiende. Här är 4 tecken på att problemen i ditt förhållande faktiskt är ditt fel.

1. Du skämtar om din partners osäkerheter

När man är i en relation med någon så lär man känna varandra på djupet. Det är oftast något positivt, men man bör också vara försiktig så man inte sårar någon. Ibland är det kul och viktigt att kunna skämta om personliga saker, men om din partner tycker det börjar bli jobbigt efter tredje gången så är det dags att tänka om.

Annons

2. Du minns inte senaste gången ni gjorde något romantiskt

Efter att man polat ihop ett tag så är det lätt att relationen går på rutin. När var senaste gången du överraskade din partner med romantik, som du alltid gjorde i början av relationen?

3. Du tar bara upp negativa saker när du berättar om din dag

Det är så klart viktigt att kunna ventilera sånt man är upprörd över, och din partner finns alltid där och stöttar dig. Men om din partner ständigt bara får höra negativa saker varje dag så kan det bli påfrestande. Glöm inte bort att fokusera på de positiva sakerna ibland!

4. Du gör en grej av småsaker

Om något inte känns helt hundra så måste man säga ifrån i ett förhållande, precis som i övriga livet. Men är det verkligen så viktigt att påpeka alla saker din partner gör fel? Vissa saker spelar faktiskt ingen roll och att alltid vara på din partner kan bidra till dålig stämning i förhållandet.

Källa: Modette.se

Annons
Dela på Facebook