Kärlek

4 tecken på att du bara är kär i bilden av en person

Annons
av nuntium
2 oktober, 2020
Annons

Är du endast kär i bilden av en person? Läs vidare och testa dig själv.

I många fall kan det vara svårt att veta om man är förälskad i en person på riktigt eller bara bilden av hen. En vanlig fälla är att helt enkelt vara kär i bilden av förälskelse eller en relation.

Annons

Här är fyra vanliga tecken på att du faktiskt bara är kär i bilden av en person.

1. Du längtar tillbaka till era minnen

När man träffat en person ett tag börjar det bli viktigt att skilja på sina känslor. Är du förälskad i person på riktigt eller mest på tanken på hur det kan bli?

Om du ofta kollar tillbaka på det som ni gjort tillsammans och tänker att det är det bästa som hänt dig så är du nog bara kär i bilden eller idéen av personen.

2. Du ursäktar allt hen gör

Kan din partner aldrig göra fel? Känner du dig tvungen att ständigt försvara hen mot kritik från personer i din närhet?  Samtidigt som du innerst inne vet om att du förtjänar bättre så har du det hellre så än att du är själv och förlorar personen.

3. Personen är perfekt i dina ögon

Vi kan omedvetet romantisera vår partner och ha svårt att se några fel hos hen över huvud taget. Även om det är bra att tänka positivt om den du är kär i så kan det vara skadligt med blind hängivenhet.

Förmodligen vet du innerst inne om att personen inte är perfekt och har sidor du inte uppskattar. Men eftersom att du är kär i idéen av personen och kärleken så ser du inte det som är sämre.

4. Om det tar slut så saknar du minnena

Om du främst är förälskad i bilden av en person så saknar du mer tanken på hur det skulle kunna blivit, snarare än de faktiska minnena av ert förhållande. Det är när du inser att hen inte var så bra som du intalat dig som du förstår att du bara var kär bilden.

Unsplash

Känner du igen dig i det du läst hittills? Dela och kommentera!

Annons
Dela på Facebook