Otroligt

13-åriga pojken vill rymma och ringer polisen – när polisen tittar i hans rum ser han den hjärtskärande sanningen

Annons
av nuntium
18 maj, 2018
Annons

När man är vuxen kan man ibland tänka tillbaka på tiden då man var ung och tänka att allt var så mycket lättare då. Det fanns inga måsten, inget ansvar och inga krav på en. Men för alla barn är det tyvärr inte så.

Men när man är liten är det oftast tvärtom, då vill man inget hellre än att bli vuxen och man kan få göra precis som man vill, när man vill. Man får köra bil och vara ute sent, man har ingen som bestämmer över en längre och som säger vad man får göra.

Annons

Polisen i South Carolina fick ett telefonsamtal från den 13-åriga pojken kunde han aldrig tro vad som skulle ske härnäst.

Cameron Simmons, 13, var väldigt bekymrad när han ringde till polisen den dagen. Polisen som fick samtalet var Gaetano Acerra, som bestämde sig för att åka direkt hem till Cameron.

Polismannen Gaetano och Cameron satte sig ned på trappen utanför huset och började prata om varför han var så bekymrad. Pojken berättar då att han ville rymma hemifrån och sa att hans mamma skällt ut honom för att han spelat på sin storebrors tv-spel utan lov.

Men det tog inte lång tid fören Gaetano förstod att problemet var större än så. Han bad om att få komma in i huset och ta en titt.

Väl inne i Camerons sovrum upptäckte han att det var helt tomt. Det fanns inga möbler, ingen säng att sova i och kläderna låg i en svart sopsäck.

Cameron berättar för polismannen att de hade haft det tufft och hade tvingats flytta ifrån Texas till South Carolina för att ta hand om en sjuk släkting till familjen.

Berättelsen var så hjärtskärande.

Pojkens berättelse var så hjärtskärande att Gaetano fick en klump i magen av att höra berättelsen och se hur deras vardag såg ut.

Det som polismannen gjorde då hade familjen ingen aning om. Han tillbringade flera veckor för att samla in möbler och leksaker till familjen så dem skulle få ett hem de kunde trivas i.

Cameron och hans familj rördes till tårar när de insåg vad Gaetano gjort för dem. Och när berättelsen spred sig på sociala medier började människor från hela världen skicka presenter och bidrag till familjen.

Se klippet om polismannen med ett hjärta av guld och berättelsen från Cameron.

Se klippet här:

Glöm inte bort att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Annons
Dela på Facebook