Familj

105-åringen får träffa sitt barnbarnsbarn för första gången – det som händer då berör en hel värld

Annons
av nuntium
3 oktober, 2017
Annons

Pop Zwolak är från USA, närmare bestämt Kalifornien. Han har nått den imponerande åldern 105 år och det är inte många som lyckas med det. Under alla dessa år så har Pop förmodligen fått genomleva mycket, men det här året fick han uppleva någonting som han aldrig tidigare i hela sitt liv varit med om.

Hans barnbarn Susan har fått en liten pojke. Det var bara några få dagar efter det som familjen beslutade sig för att hälsa på hemma hos Pop med den nyfödda lilla Easton James Zwolak.

Annons

Han föddes med kejsarsnitt och var inte alls gammal när han fick träffa gammelfarfar för första gången. Han var inte mer än fem dagar gammal.

Till en början så var Pop nervös och vågade inte att hålla i den nästintill nyfödda pojken. Han var orolig över att han skulle tappa honom.

Men barnbarnet Susan hade helt andra planer. Hon tyckte verkligen att han skulle hålla i sitt barnbarnsbarn så hon bokstavligen tryckte sin son djupt ned i sin farfars armar. Det här är ett starkt möte och det är mer eller mindre omöjligt att kolla på det utan att bli berörd.

Easton trivdes väldigt bra i sin gammelfarfars armar. Han var tyst och lugn men det skulle inte vara länge, för när hans mor tog tillbaka honom så var det inte lika roligt längre.

Efter att familjen insett hur värdefullt mötet var för Pop så beslutade sig Susan och hennes man för att börja besöka honom mer regelbundet, så nu ses dom upp till flera gånger varje vecka.

Båda trivs så pass bra med varandra och det går verkligen inte att ta miste på hur lycklig Pop blir av besöken. I klippet här nedan kan ni själva få se det första mötet mellan Easton och Pop, visst är det bedårande?

Glöm inte bort att gilla Nuntium för fler läsvärda artiklar.

Annons
Dela på Facebook