WOW

Flickan blir väldigt illa bemött av läraren. Sen kommer hennes hämnd!

Annons
av nuntium
8 februari, 2018
Annons

Någonting som verkar vara väldigt svårt i dagens samhälle är att veta hur man ska bete sig. Det känns som att utvecklingen har gått väldigt snabbt framåt på många plan men sedan när får höra och se vissa saker så blir man mörkrädd och undrar vart världen är på väg.

Nu för tiden får man läsa och höra alla möjliga konstiga historier från vad som händer runt om kring i vårat samhälle och på skolor. Man tror inte riktigt det är sant men tyvärr så är det många gånger det.

Annons

Förr i tiden så fick lärarna vara hårda i skolan men oftast gick de efter ordspråket ”hård men rättvis”, men idag så verkar det mest vara lite hur som helst.

Lärarna vågar inte säga till eleverna för de känner sig rädda, vilket så inte ska vara. Det är galet hur det är och vi skulle behöva ha hårdare regler kring skolorna och föräldrarna behöver absolut ta sitt ansvar och visa vad som är rätt och fel.

Men kan det vara så att föräldrarna inte heller vet vad som är rätt eller fel?

I det här klippet får vi se en liten tjej som blir riktigt illa behandlad av sin lärare. Det här är varje elev och förälders största mardröm. Hon är på en engelskalektion och blir framtagen till tavlan.

Troligtvis har läraren betett sig illa tidigare varpå att en elev filmar hela situationen.

Flickan säger ingenting och läraren blir bara mer och mer arg. Han beter sig bara sämre och sämre, men till slut så tröttnar flickan och hämnas.

Allt lyckades hamna på film och till det här klippet passar verkligen frasen hämnden är ljuv. För läraren får minst sagt vad han förtjänar.

Se klippet här under:

Vi får inte glömma att det finns bra lärare också som inspirerar våra barn och ungdomar till att lära sig.

DELA artikeln vidare om du också tycker den lilla tjejen gjorde helt rätt!

Annons
Dela på Facebook