Kärlek

10 tecken på att hon gillar dig – nummer 6 är så himla uppenbar

Annons
av nuntium
16 mars, 2018
Annons

Det är ingen överraskning att det är svårare att läsa av tjejer än killar, särskilt när det kommer till att försöka lista ut om tjejen har något som helst intresse av en kille eller inte.

Allt från kroppsspråk till hur hon för konversationerna framåt. På ett eller annat sätt så försöker hon lämna små hintar om vad hon tycker om dig.

Annons

Men det är inte så svårt att ta reda på egentligen. Genom att studera hur tjejer beter sig överlag kan du lära dig att läsa av hur dom beter sig ifall de finns något intresse eller känslor där.

Efter att du har gått igenom den här lilla ”guiden” med 10 tecken på att hon gillar dig så kommer du förmodligen ha enklare att lista ut det än vad du tidigare har haft.

Till att börja med så måste du lyssna, kolla och förstå. Om du hela tiden pratar och har fullt fokus på dig själv kommer du aldrig kunna lista ut om hon är intresserad av dig eller inte.

Försök lägg märke till om hon har pratat om dig till sina kompisar. Om hon har något som helst intresse av dig eller ännu bättre, om hon gillar dig mer än vän, så kommer hennes kompisar garanterat veta vem du är.

Om du träffar hennes tjejkompisar och de säger att dom fått höra om dig tidigare, kan du lägga in ett litet påstående som ”jasså, är jag så populär” eller liknande för att se hur konversationen utvecklar sig.

Lyssna noga vad dom har att säga eftersom det är på den informationen som du får som du sedan kan lägga ihop ditt pussel på.

Det finns en hel lista på tecken som du kan kolla efter för att få reda på om hon gillar dig. I videoklippet nedan hittar du 10 tecken på att hon är gillar dig.

Se klippet här nedan:

Dela gärna dessa tips med någon vän som kan behöva det. Glöm inte bort att klicka på ”Gilla”-knappen om du inte redan gjort det.

Annons
Dela på Facebook