Klockrent

10 selfies som gick helt käpprätt åt skogen – vänta tills du får se vad som finns i bakgrunden

Annons
av nuntium
17 maj, 2018
Annons

Uttrycket ”selfie” kan vara ganska nytt, men människor har tagit dem så länge som kameror har varit vändbara.

Under de senaste åren har ökningen av kameratelefoner ökat sin produktion och uppkomsten av sociala medier har givit dem ett kulturellt sammanhang. Oavsett om de gör det för att dokumentera en del av sina liv, kartlägga framstegen i en omvandling som de arbetar mot eller bara vill fånga hur de ser ut under ett visst ögonblick, verkar de som om nästan alla tar selfies nu för tiden.

Annons

Men som med allt finns det ett rätt och fel sätt att göra dem på. Vi kommer inte att komma in i de tekniska aspekterna av inramning och belysning här. Utan de här handlar om att vara medveten om din omgivning innan du tar en selfie.

Dessa personer här nedan har lärt sig den hårda vägen.

En bra sak om selfies är att du inte behöver lita på någon annans kamerakunskaper för att få en bra bild, som ett ordspråk lyder: ”Om du vill ha något gjort rätt, gör det själv” och ingenting kan eventuellt gå fel om du är den enda med ditt finger på knappen.. eller?

Inte riktigt så. Kolla in länken nedan för att ta del av misslyckade selfies tagna av personer som inte alls är medvetna om vad som finns i bakgrunden. Det är hysteriskt roligt.

Se klippet här:

Glöm inte bort att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Annons
Dela på Facebook