Kärlek

10 saker män vill att du ska veta men inte vet hur dem ska berätta för dig

av nuntium
31 mars, 2018
Annons

Alla har känslor och tankar, både män och kvinnor. Det finns saker som människor håller inombords för att dem är för blyga att dela med sig av dem, men det innebär inte att dessa saker inte är viktiga. Om du märker att din kille ser ut att vilja prata men inte berättar allt så håller han säkert inne med ett par saker.

Här är 10 saker som män vill att kvinnor ska veta men som de inte vet hur dem ska säga:

Annons

1. Han är också rädd

Alla blir rädda ibland, män är inte olika kvinnor i det avseendet. Även om din kille förmodligen försöker att få det till att han aldrig är rädd och alltid är självsäker så är sanningen den att han upplever rädsla också. Var uppmärksam på hans sinnesstämning och se till att finnas där för honom när han är rädd.

2. Har inte alla svar

Din kille vet inte hur man ska göra alltid. Du kanske litar på honom så mycket att när ni väl stöter på ett problem så är han den första personen du frågar. Han älskar det, men ibland vet han inte hur han ska hjälpa dig.

3. Killar gråter

Tjejer..killar gråter också. Kanske döljer han det för dig och det är därför du inte sett honom gråta trots att han gör det. Gör vad du kan för att han ska känna sig tillräckligt bekväm att dela med sig av alla sina känslor och gråta framför dig.

4. Komplex

Du känner igen känslan när man tittar sig själv i spegeln och noterar något man inte gillar? Män upplever samma sak! Vi kvinnor tenderar att använda upp all kroppskomplex-energi i våra förhållanden, men verkligheten är den att din kille också har egna tvivel att hantera.

5. Bryr sig om vad du tycker

Låt inte hans coola stil lura dig. Din kille bryr sig verkligen om vad du tänker om honom och vill göra ett så bra intryck som möjligt på dig alltid. Låt honom veta att du uppskattar honom för den han är och för det han gör.

6. Är han en bra förälder

Om din kille har barn så se till att han spenderar tid på att fundera på om han är den pappa barnen förtjänar. Pappor har vanligen ryktet om sig att vara mer bekymmerslösa än mammor, men det är inte alls sant. De vill säkerställa att de gör det som är rätt för sina barn.

7. Oroar sig över försörjning

När du är i ett långsiktigt förhållande så delas ansvaret. Din kille spenderar mer tid än du tror på att fundera på hur han kan försörja dig på fler och bättre sätt. Uppskatta hur han tar hand om dig och låt honom veta att det är tillräckligt.

8. Vill ha kramar

Alla män vill ha och behöver ömhet precis som kvinnor gör. Medan du väntar på att din kille ska komma och ge dig en kram, så kan du ta steget före och ge honom en kram! Var den första att ta steget till att kramas ibland så att din kille känner sig speciell.

9. Svartsjuk

Han vet hur vacker du är, vilket gör att han kan bli svartsjuk när han ser andra män titta på dig. Försök att inte bli defensiv på hans reaktion då det är en del av hans sätt att uttrycka det faktum att han vill ha dig för sig själv.

10. Vill ha barn

När ni har varit tillsammans länge, finns chanserna att din kille har föreställt sig att ha barn med dig. Även om du inte är på den punkten i ditt förhållande eller i livet så ger själva tanken honom glädje.

Kort sagt så har många män samma tankar och känslor som kvinnor när det kommer till kärlek!

Se klippet här nedan:

Dela gärna denna artikel med dina vänner.

Dela på Facebook

Annons