Intressant

Undersökning visar – så här länge vill kvinnor ha samlag egentligen

av nuntium
6 januari, 2019

>Sex kan pratas om i all oändlighet och det kommer hela tiden nya studier och undersökningar som visar skillnader och likheter mellan män och kvinnor.

Den här undersökningar visar hur länge män respektive kvinnor vill ha sex. Och vad förväntas egentligen av sin partner?

Det har den här undersökningen svar på, enligt Saucydates. Den här undersökningen redovisar intervjuer med 3 836 personer där de har fått frågor om sina sexvanor. Studien sägs avslöja exakt hur länge män i olika åldrar presterar i sängen, samt hur länge kvinnor skulle vilja ha sex.

Tydligen var kvinnorna inte nöjda med mannens uthållighet i sängkammaren.

Undersökningen, som genomförts av Saucydates.com , fick svar från kvinnor över hela världen och ställde bland annat frågan: ”Hur länge skulle du vilja att sexet pågår?” Där förväntningarna var långt ifrån verkligheten.

Kvinnornas svar var i genomsnitt att sexet skulle pågå i 25 minuter och 51 sekunder.

Mannens svar var inte många sekunder ifrån, de vill i genomsnitt att sexet ska vara i 25 minuter och 43 sekunder.

Även om de båda könen vill njuta ungefär lika länge, kommer de flesta att lämnas besvikna. Resultaten visade att den genomsnittliga mannen inte kommer i närheten av att kunna hålla på i 25 minuter.

Landet med flest och mest uthålliga män är USA, enligt undersökningen. Samtidigt visade det sig att brittiska män inte var så uthålliga vid en yngre ålder, men att det blev bättre med tiden.

För de flesta regioner är det män i trettioårsåldern som ”presterar” bäst, 18-åringar sämst och äldre män är någonstans mittemellan.

Annons
Dela på Facebook