Fräckisar

Två Stockholmare campade i de Norrländska fjällen

av nuntium
27 november, 2018

 

Två Stockholmare campade i de Norrländska fjällen och avnjöt en god måltid och delade på en flaska vin innan de lade sig för att sova. Några timmar senare vaknade Carl och ruskade om sin kompis Filip tills också denne vaknade.

– Filip!! Titta uppåt och säg mig vad du ser.
– Jag ser oräkneliga stjärnor, svarade Filip.

Annons

– Och vad säger det dig? undrade Carl.

Filip funderade en stund och sa sedan:

– Det säger mig att det finns miljoner galaxer och ännu fler planeter. Rent astrologiskt ser jag att Saturnus står i Lejonet. Rent tidsmässigt sluter jag mig till att klockan måste vara ungefär halv tre på natten.

Ren teologiskt kan jag konstatera att Gud är allsmäktig och vi blott obetydliga kryp. Rent meteorologiskt gör jag det antagandet att vi kommer att få en mycket vacker dag i morgon eller vad tror du Carl?

– Du är en idiot Filip, nån har ju snott vårt tält!

Gilla och dela vidare!

Annons
Dela på Facebook