Hemma

Har du röda eller svarta sängkläder? Byt OMEDELBART – här är varför

Annons
av nuntium
6 februari, 2018
Annons

Det här är rätt intressant. Enligt flera experter från Florida University så bör man byta sängkläder om man har röda eller svarta sängkläder. Anledningen? De är ett intressent experiment som ligger bakom detta.

Experterna vid Florida University är överens. De genomförde ett intressant och väldigt smart experiment. Experimentet som de genomförde var nämligen ämnat för att ta reda på vilken färg som vägglössen föredrog.

Annons

Resultaten som kom fram talar nästan för sig själv. Som videon här nedan visar så reagerar vägglössen mest på svart och röd färg medan de undvek den gula och gröna färgen.

Så nu är den stora frågan: Kommer du byta färg på dina sängkläder?

Du kommer högst troligt att göra detta då det inte är så jättetrevligt med löss i sängen. Jag själv kommer gå igenom vår garderob här hemma och utesluta vissa färger och köpa in en del nytt i alla fall.

Kolla gärna igenom hela videoklippet här nedan så kommer du få en bättre förståelse för varför det är på det här sättet.

Jag själv trodde nämligen inte på det här först, men efter att ha sett hela videon i lugn och ro så ändrade jag mina åsikter rätt så snart. Vilket jag även tror att du kommer göra när du har gått igenom hela videoklippet här nedan.

Glöm inte bort att dela detta med din familj och vänner så de också får en chans att byta färg på sina sängkläder.

Se klippet här:

Glöm inte bort att gilla Nuntium för fler läsvärda artiklar.

Annons
Dela på Facebook