WOW

Tunnhårig man går till frisören för att överraska frun på bröllopsdagen – timmar senare är förvandlingen total

Annons
av nuntium
25 mars, 2019
Annons

Vi människor har en förmåga att inte vara nöjda över vårat utseende. Jag tror det här är ett dilemma som vi alla hamnar i någon gång i livet. Men vi får inte glömma bort att innerst inne är vi alla fina så som vi är.

Att åldras är någonting som vi alla kommer göra. Det innebär att rynkor som vi tidigare inte sett dyker upp samt att muskler och leder börjar svika oss. Med tiden blir vi även allt mer tunnhåriga.

Annons

Det är bara att acceptera att det är så livet ser ut. Åldrandet är ingenting vi kan undvika även om vi skulle vilja göra det.

Ibland kan det däremot vara kul att piffa till sig själv lite. Allra helst när vi har någonting stort att se fram emot.

Den här mannen hade börjat bli väldigt tunnhårig. Att bli tunnhårig kan ses som ett ålderstecken och upplevs många gånger psykiskt påfrestande av den som är drabbad.

Mannens bröllopsdag närmade sig med stormsteg. Han såg nu en chans att få överraska sin fru – varpå att han vände sig till Jason Makki.

Men vem är då Jason Makki? Jo, det är en professionell frisör och hårstylist som är verksam i Dubai. Han är känd genom sin Youtubekanal där han delar med sig av helt otroliga förvandlingar som han gjort till sina kunder.

Jason Makki berättar att den här mannen hade bett om att förbereda honom inför bröllopsdagen. Han sa även att han ville överraska alla med en ny frisyr.

Och resultatet? Det här är helt otroligt!

Se den otroliga förvandlingen i klippet nedan:

Annons
Dela på Facebook