WOW

Trött på 2020? Här kan du bo under en sten för 50 kronor natten

av nuntium
28 oktober, 2020

Här kan du hyra boende under en sten. Intresserad? Scrolla vidare.

Året 2020 kommer gå till historien som ett av de sämsta i mannaminne, så det är inte så konstigt att man känner för att krypa under en sten och stänga bort omvärlden ibland.

Annons

Nu kan du faktiskt bokstavligen krypa under en sten. På Hotels.com har man möjligheten att hyra boendet ”Under a rock” i Farmington, USA.

Spana in bilderna nedan för att se hur livet under en sten är!

Hyr boende under en sten

Boendet är passande nog mitt ute i ingenstans, långt ifrån närmaste stad. Du åker dit med bil och parkering finns utanför.

Grottan ligger 15 meter under jorden och har både kök, diskmaskin, badrum med jacuzzi och tvättmaskin – allt man behöver helt enkelt.

Av säkerhetsskäl så finns det täckning för mobil och internet nere i grottan, men det är rekommenderat att stänga av allt sådant i den mån det går.

Om du mot förmodan tröttnar på livet under stenen kan man alltid ta sig upp till ytan och njuta av naturen. Grottan ligger väldigt vackert till och det finns fina spår att promenera på i närheten.

I boendet ingår också en terass och en grill så om vädret tillåter kan man ta en grillkväll och se på den fantastiska utsikten.

Hur bokar man boendet?

Du bokar det här fantastiska boendet på Hotels.com. Den 2 till 7 november kommer boendet endast att kosta 50 kronor natten. Detta på grund av att det amerikanska presidentvalet äger rum då och företaget vill att folk ska ha en möjlighet att varva ned så fort de har röstat.

Visst låter det fantastiskt att bo under en sten? Tagga era kompisar som behöver koppla bort från den stressiga vardagen lite!

Annons
Dela på Facebook