Kändisar

Sigrid Bernsons hämnd med Robin – efter Samirs offentliga kyss

Annons
av nuntium
23 mars, 2019
Annons

Nyligen kysste Samir Badran och Bianca Ingrosso varandra i direktsändning, vilket fick ex-flickvännen Sigrid Bernson att reagera.

Dagen efter var hon på sitt gladaste humör och höll sig tätt intill sin danspartner Robin Bengtsson.

Annons

– Det är bara att gå vidare, säger Sigrid om uppbrottet till Aftonbladet.

I går gick startskottet för årets säsong av Let´s dance.

View this post on Instagram

NU KÖR VI!!! 😍🌟🙌🏼 Ikväll har @robinbengtssons och jag äran att ÖPPNA hela Lets Dance säsongen med en Quickstep! Oavsett rullband i mello så har ni aldrig sett Robin ta så många steg på en och en halv minut innan 😁🙌🏼🔥 Rösta gärna på oss om ni vill. Vi skulle bli så glada!! ❤️🙏🏼😍 Ring: 099 – 414 01 Sms: Robin till 72400 @tv4letsdance @tv4 @robinbengtssons

A post shared by SIGRID BERNSON (@sigridbernson) on

Sigrid Bernson är med i år igen, och den här gången dansar hon med Robin Bengtsson.

Efter en tuff tid efter uppbrottet från Samir Badran har vinden vänt för Sigrid och inför pressträffen av Let´s dance berättade hon för Aftonbladet att hon mår bra och att hennes fokus ligger på tv-programmet.

Men nyligen hände någonting som fick henne att ryta ifrån.

TV4 överraskade med en speeddejt

TV4 överraskade med en speeddejt mellan Samir Badran och Bianca Ingrosso i direktsändning av programmet Talang som avslutades med en kyss.

Sigrid skrev ett inlägg på sin Instagram efter kyssen.

– Jag är inte ledsen för jag vill ha tillbaka Samir, men däremot är jag ledsen för att jag inte tycker det finns någon respekt, skrev hon då i ett inlägg.

Höll sig tätt intill varandra

Dagen efter kom Sigrid till Melodifestivalens efterfest med Robin Bengtsson, som också är nybliven singel. Dansparet höll sig tätt intill varandra och skrattar mycket tillsammans och Sigrid lägger bland annat hennes hand på Robins rygg.

Det är helt klart att hon är nöjd med sin danspartner.

– Jag är svinglad att jag får dansa med Robin. Jag känner att jag är lite hunkvälsignad i Let´s dance, det här är min sjunde hunk, sa hon tidigare till Aftonbladet.

Annons
Dela på Facebook