Fräckisar

Tre nunnor drar den verklighetstrogna präststatyn mellan benen – var inte beredda på vad som skulle ske sen..

Annons
av nuntium
28 augusti, 2018
Annons

Denna historia gav mig ett riktigt gott skratt denna tråkiga gråa tisdag. Historien utspelar sig i en kyrka där två präster skulle ta en dusch efter sitt arbetspass..

 

De började klä av sig och klev in i duschrummet innan en av dem sa till den andre:

Annons

– Jag har ingen tvål, har du?

Den andre prästen tittade i sin väska, men där fanns ingen tvål. Han visste dock att han hade tvål på sitt rum, och bestämde sig för att traska dit utan kläder. Eftersom det var sent på eftermiddagen antog han att det inte var någon kvar i kyrkan.

Han kom fram till sitt arbetsrum och hittade två stycken tvålar och skyndade snabbt tillbaka. Men halvvägs tillbaka i korridoren ser han tre nunnor. De kommer närmare… Han ser sig omkring, men har ingenstans att ta vägen.

Då tar han till ett sista desperat försök för att undvika att bli avslöjad…

Han ställer sig intill väggen. Blickstilla står han där som en staty – spritt språngande näck – när nunnorna närmar sig. Plötsligt stannar de till.

De studerar noga ”statyn”. Tycker att den känns ovanligt verklighetstrogen… En av nunnorna sträcker ut handen – och drar i hans könsorgan.

Då tappar prästen tvålen i chock.

– Åhå, nej men titta. Det är ju en tvålautomat! utbrister nunnan intill.

Hon bestämmer sig för att testa om det stämmer själv, så hon drar också i prästens könsorgan så att han tappar den andra tvålen. Då vill också den tredje nunnan testa. Hon drar en, två, tre, fyra gånger. Men inget händer. Hon försöker några gånger till. Sen utbrister hon:

– Titta flickor, flytande handtvål!

 

Dela om du fick dig ett gott skratt!

Annons
Dela på Facebook