Jacob kände att något var i örat – när kollegorna kollar efter skriker de rakt ut

Publicerades den 12 mars, 2018

Du har förmodligen precis som jag föreställt sig hur det skulle vara om någonting fastnar i öronen eller i näsan, om du inte kanske till och med varit med om det. Bara tanken av att något skulle fastna får mig att rysa.

Tänk dig själv att vara på semester, du somnar och vaknar sedan upp på natten av att någonting rör sig i örat eller i näsan. Jag hade fått fullständig panik.

Det här var precis någonting som Jacob fick uppleva, fast han var inte på semester utan på jobbet. Plötsligt kände han att någonting var i örat och ropar efter hjälp.

När kollegorna kommer dit och ser vad det är som gömmer sig i örat så skriker de rakt ut. Allt filmades utav en av kollegorna som sedan skickade filmen till Jacob som laddade upp den på Youtube.

Klippet spred sig snabbt över hela världen och i skrivande stund har över 37 miljoner människor kollat på vad som gömde sig i hans öra.

Jacob ligger på golvet och det är förmodligen för att det han fick in i örat påverkade balanssinnet som har med öronen att göra.

Man skulle kunna säga att Jacob hade tur i oturen. Det många människor fruktar om fick han uppleva men att han hade så fina kollegor runtikring sig som alla hjälpte honom att bli kvitt inkräktaren omedelbart ska han vara glad för.

Med hjälp av en pincett och ett par försök så lyckas de hjälpa Jacob som  själv skriker rakt ut när han ser vad han hade i örat.

Han är väldigt tacksam när kollegorna hjälper honom och tackar dom varmt. När han inser vad som var i örat säger han ”oh my god” gång på gång.

Se vad han hade i örat i klippet här nedan:

DELA gärna klippet med någon som du vet älskar såna här konstiga saker.

Glöm inte bort att klicka på ”Gilla”-knappen om du inte redan har gjort det.


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen:

Andra läste även:


6 tecken på att han är den rätta för dig

Brukar du sova på höger sida? Lägg av med det omedelbart!

Risifrutti får nytt namn – för att påminna dig att klämma på dina bröst

Lyxhuset från 1880 är till salu – men ingen vågar köpa det efter att ha sett det otäcka som Google Maps fångat på bild