Kändisar

Efter läkarens tuffa besked: Nu bryter Per Gessle tystnaden och talar ut om sjukdomen

av nuntium
25 juli, 2019
Annons

Gyllene Tider blev tvingade till att ställa in efter att Per Gessle plötsligen insjuknat. Nu har stjärnan valt att bryta tystnaden och talar ut om sjukdomen som gjorde att han inte fick spela för läkarna.

– Jag var så dålig att jag inte fick spela för läkaren, säger han i en intervju med Aftonbladet.

Annons

Sedan 1970-talet har bandet varit aktiva och alldeles nyligen så firade Per Gessle 60 år.

Nu under sommaren så gör Gyllene Tider en turne som man minst sagt skulle kunna kalla för segertåg. Konsert efter konsert blir utsålda.

Men Ronneby och Kalmar blev utan popgruppen då dom tvingades ställa in spelningarna i södra Sverige efter att sångaren Per Gessle plötsligt blivit sjuk.

Det var ett väldigt tråkigt besked för alla de fans som sett fram emot en fin sommarkväll med Gyllene Tider.

Nu har Per Gessle själv gått ut och berättat vad det var som hände.

Släppte nytt album i juni

Det var i juni som Gyllene Tider släppte albumet ”Samam skrot och korn” och har sedan dess turnerat runt under hela sommaren i Sverige. Bandet som är rutinerade, var som mest aktiva mellan 1977 och 1985. Sedan så har bandet haft flera återföreningar senaste åren, men nu sägs den här turnén vara ett avsked från bandet.

Av den anledningen så blev det extra tråkigt för de som hade tänkt se gruppen i Kalmar och Ronneby, då de blev tvingade att ställa in.

Per Gessle, som är bandet sångare fick ett tufft besked från läkaren. Han drabbades av kraftig influensa, rapporterar Aftonbladet.

Efter order från läkaren så tvingades konserterna att ställas in.

– Jag var så dålig att jag inte fick spela för läkaren. Det var en influensa som satte sig i hela kroppen. Jag var sängliggande i ett par dagar men nu är jag på fötterna igen, säger Per Gessle till Aftonbladet.

Istället kommer gruppen nu att komma till Kalmar och Ronneby på nya datum i sommar. De nya konsertdatumen för spelningarna blir 5 respektive 6 augusti.

Dela på Facebook

Annons