Otroligt

Tonårspappan dör plötsligt i sömnen – när mamman fött bebisen inser hon att bebisen tillhör henne

av nuntium
17 april, 2019
Annons

När Hannah Mongie var 18 år fick hon reda på att hon var gravid med en liten pojke. Tragedin skulle snart ta över den nyblivna familjen när Hannahs pojkvän Kaden plötsligt dog i sömnen.

Kaden dog bara några dagar efter att ha hört bebisens hjärtslag på åttaveckorskontrollen.

Annons

Efter hans död bestämde sig Hannah för att sätta upp bebisen för adoption. Trots att sonen var hennes sista bit av pojkvännen, berättar Hannah att hon vaknade upp en dag och kände att barnet borde vara med någon annan.

21 mars 2016 kom sonen Tagg till världen, Hannah tillbringade två dagar med honom innan han fick komma till sina adoptivföräldrar. Hannah hade ordnat så hon fick träffa Tagg varje månad.

Bildkälla: Facebook

Taggs adoptivföräldrar bodde 10 minuter ifrån Hannah och hon hade fått ett fint band med Taggs adoptivmamma, Emily. Hannah gav honom en kärleksfull familj, berättar hon i KTVU.

”Vi växte ihop och alla älskar varandra, som om vi alltid varit en familj. Hans mamma Emily är fortfarande en av mina bästa vänner i hela världen. Hon har ärligt talat allt en mamma ska ha. Jag är så tacksam att Tagg ledde mig till henne och deras familj”.

Innan Hannah tog de officiella farvälet den dagen 2016, spelade hon in ett filmklipp till sonen. Hon spelade in videon under den intima tiden de delade strax efter förlossningen.

Bildkälla: Facebook

”Jag hoppas att alla som tittar på detta kommer att kunna få ett nytt perspektiv på vad en biologisk mamma går igenom när hon placerar sitt barn för adoption”, skrev Hannah.

”Det är så långt ifrån en hjärtlös handling man kan komma. Det visar definitionen av kärlek. Att älska någon så mycket är att ge bort din lycka till dem”.

Hannah var redo att dela med sig av den fina videon två år senare på Youtube. Nu har videon 3 miljoner visningar.

Bildkälla: Facebook

Se klippet nedan:

Dela på Facebook

Annons