Knep

Svenska Louise tröttnade på det repiga porslinet – hennes trick är helt genialiskt

Annons
av nuntium
12 september, 2017
Annons

Louise Westh – en 26-årig svensk mamma – tröttnade på familjens repiga porslin. Nu har hon kommit på ett sätt att får repiga tallrikar att se ut som nya igen. Och det är ärligt talat helt genialiskt – och enkelt!

På vissa typer av porslin syns det bättre än andra, men du har säkerligen märkt av det själv någon gång i hemmet, och med lika stor sannolikhet retat dig över hur fula de har blivit. Oroa dig inte, Louise vet hur man får dem till att se nya ut igen, och allt som behövs är lite tandkräm och en fuktig tvättsvamp!

Annons

Hon berättar för Expressen om hur irriterad hon var på sina repiga porslinstallrikar, och riktigt skämdes över hur de såg ut när grannarna var över och åt lunch.

Blir nästan som nya

Louise bestämde sig för att göra något åt saken, och när hon berättade för sin sambo, David Jansson, 30, triggades han genast igång och började att engagera sig. De bestämde sig för att försöka få bort reporna med hjälp av tandkräm – som hjälper mot så mycket annat också.

– Tallrikarna blev nästan som nya, det blev skinande blankt, berättar hon för Expressen.

”Hur gör man, då?”, undrar säkert du – och det hela är busenkelt! Ta lite tandkräm på en fuktad tvättsvamp och gnugga bara runt tandkrämen på reporna. Ju mer du gnider, ju färre repor, logiskt nog. Till slut hade tallrikarna i princip fått sin forna glans, och efter en omgång i diskmaskinen när allt var färdigpolerat kunde hon åter igen bjuda över grannarna på lunch – utan att skämmas.

Före och efter – se skillnaden!

Louise tog före- och efterbilder, och resultatet kan inte undgå någon! Nu behöver du alltså inte kasta tallrikarna så fort de har börjat bli repiga, utan kan bara kladda på med lite tandkräm och putsa upp dem med hjälp av en fuktig svamp! Smart, va?

Tror du att du kommer att få nytta av detta enkla tips? DELA artikeln med dina vänner, så även de kan ta del av ”tallriksakuten”!

 

Annons
Dela på Facebook