Annons
Klockrent

2000 personer ordnar grillfest utanför veganens hus – efter att hon stämt sina grannar för att de grillar kött

av nuntium
11 september, 2019
Annons

Ska man hämnas är det lika bra att ta i ordentligt, det tyckte i alla fall de här grannarna som ordnar en gigantisk grillfest på deras gata.

Cilla Carden skapade nyligen rubriker när hon vidtog drastiska åtgärder mot sina grannar. Kvinnan, som är vegan, var så pass trött på lukten av grillat kött att hon helt enkelt bestämde sig för att stämma dom.

Annons

Hon hade dock inte lagen på sin sida, då rätten ansåg det svårt att bevisa att någon grillar med ont uppsåt. Bråket har hållit på sedan 2018, men alla instanser har avslagit Cilla Cardens desperata försök att begränsa grillukten.

Därmed får Cilla även i fortsättningen leva med sina grannars grillande. Och som om det inte vore illa nog så verkar de ha en grym hämndplan planerad, skriver Unilad.

Vegan Takes Neighbours To Court To Stop Them Cooking Meat On BBQ

Cilla Carden Källa: 9 News

Evenemang på Facebook

Cillas kamp mot sina köttälskande grannar har skapat stor uppståndelse på nätet. Irritationen mot henne har blivit så stor att folk har planerat ett evenemang för att hon ska få ”some pork on her fork”.

Evenemanget är skapat på Facebook och går ut på att så många personer som möjligt ska åka till gatan där Cilla Carden bor och ha en enorm grillfest.

Ska man tro antalet deltagare på evenemanget så blir det århundradets grillfest. Över 2300 personer har klickat i att de ska komma på evenemanget ”Community BBQ for Cilla Carden”. Det kommer äga rum den 19 oktober kl 15.00 i staden Perth där Cilla bor.

Cillas bakgård där hon tycker lukten av grillat kött är för mycket. Källa: Youtube

”Har blåsts upp för stort”

Om Cilla vill ta vidare sitt ärende i rätten så är nästa instans ”The Supreme Court”, Australiens högsta domstol. Det verkar dock inte aktuellt i nuläget för veganen, som börjar backa efter uppståndelsen.

Hon ska ha uppgett till Daily Mail Australia att hon aldrig menade att skapa så stor uppståndelse. Det handlar enligt Cilla bara om ett problem mellan hon och sina grannar. Vidare så poängterar hon att det inte handlar om att hon hatar grillning eller köttätare.

Det kan tyvärr vara lite för sent att backa för Cilla, som eventuellt kommer få sällskap av över 2000 taggade grillfantaster i framtiden.

Vad tycker ni, ska man slåss för rätten att grilla eller är det bara en barnslig överreaktion av alla grillfantaster?

Annons
Dela på Facebook