Kändisar

Sigrid Bernsons hint om nya låten och exet Samir Badran

av nuntium
11 juni, 2019
Annons

I helgen gästade Lets Dance-profilen Sigrid Bernson Nyhetsmorgon på TV4 och berättade om sin nya låt, Jag skulle dö för dig. Sin nya låt, som handlar om kärlek, spelades för första gången i programmet.

När hon inte har fullt upp med att dansa i TV4 succén Lets Dance så skriver Ingrid Bernson, 30, musik. Temat på hennes nya låt är kärlek och är skriven på svenska, något som hon inte gjort tidigare men alltid velat göra.

Annons

– Den handlar om det här steget innan en relation egentligen är bekräftad. Att man dejtar någon och osäkerheten man kanske känner. Känner den andra personen samma sak som jag gör? Medan man själv tänker att man är klar, att man inte vill leta vidare. Man vill inte dejta vidare. Man vill vara med den personen, säger Sigrid Bernson till Nyhetsmorgons programledare Jenny Alversjö, 45.

– Allting handlar ju inte bara om det som har hänt mig, utan det är litegrann igenkännings-faktor. Men det är klart. När det kommer till kärlek så tar man ifrån sina egna erfarenheter också, säger Sigrid Bernson i Nyhetsmorgon.

View this post on Instagram

NUUUUUU ÄR LÅTEN UTE!!!! Wow vilken känsla!! ❤️❤️❤️ Har ni lyssnat??? 😽 #skulledöfördig Hade betytt allt om ni delade den och taggar mig på story!! Tillsammans kan vi få upp den på topp 50 Spotify..😍💥❤️❤️ Ni hittar låten på Spotify eller via länken i min profil! @universalmusicsweden @martinbustgaard @victoriavossofficial @coupledmusic @unitedstage

A post shared by SIGRID BERNSON (@sigridbernson) on

Sigrid Bernson hade tidigare en omskriven relation med Samir Badran, 28, som tog slut i Januari efter två år tillsammans. I Nyhetsmorgon får hon självklart frågan vem hennes nya låt handlar om. Hon svarar att låten inte är tillägnad någon speciell och berättar varför hon inte velat prata om sin tidigare relation i media.

– Helt ärligt så är inte låten till nån, så här. Eftersom jag var i en relation då, när vi skrev den här låten och den handlar om innan en relation, så …, säger Sigrid Bernson i Nyhetsmorgon.

– Jag har ju gjort valet att jag faktiskt inte vill, att jag inte pratat så mycket och så där. Och det har varit ett eget val jag har gjort. Jag har känt att det är mycket roligare att ha rubriker kring en relation när man är tillsammans och kan möta det tillsammans med någon och det handlar om något positivt, än när man får sitt hjärta krossat, fortsätter hon.

View this post on Instagram

”Billboraden” på Stureplan!!💥❤️ #skulledöfördig ➡️ Vill tacka mitt skivbolag @universalmusicsweden och kvinnorna jag jobbar med i mitt team. Vi är ett sånt jäkla dreamteam! Högt i tak, grym kompetens och så mycket kärlek. Vi har jobbat så hårt med det här låtsläppet och att se mitt namn på ”Billboarden” på Stureplan är så fett!!!!🔥😄 Ser fram emot att släppa 2 låtar till med er i sommar! Det här är en dröm som blivit sann! @annelehencz @emilierosenblad

A post shared by SIGRID BERNSON (@sigridbernson) on

Dela på Facebook

Annons