Klockrent

Sara blir utskälld av en snål och otrevlig kund – hennes klockrena revansch gör tanten helt mållös

av nuntium
21 december, 2018
Annons

Det finns ett uttryck som säger att kunden har alltid rätt och även om det låter bra, kan nog alla som har jobbat i butik hålla med om att den klyschan inte stämmer.

Väldigt många kunder har ofta väldigt fel och vill ofta försöka pressa ner priserna, samt att dom bemöter personalen på ett väldigt otrevligt sätt.

Annons

Då är det dock svårt att vara glad och trevlig tillbaka..

Sarah Bélanger Demaneuf behandlade sin kund på ett lite ovanligt men roligt sätt.

Bild: Facebook/Sarah Bélanger Demaneuf

Sarah är fotograf och arbetade i en butik där de sålde julpynt inför jul.Den här dagen hade man så mycket som 75% rea och julstjärnan nedan var nedsatt till 50 cent, vilket motsvarar cirka 5 svenska kronor.

En sur tant krävde dock att få köpa fyra stycken stjärnor för totalt 10 kronor – vilket är halva priset på butikens redan nedsatta pris.

Sarah sa nej och den otrevliga kunden svarade då att hon skulle komma tillbaka och få vad hon önskade.

Dagen efter skulle pyntet sänkas till 90%, Sarah önskade damen välkommen åter men sa att hon inte kunde garantera att det skulle finnas några julstjärnor kvar till nästa dag.

Bild: Facebook/Sarah Bélanger Demaneuf

I Alabama hade man totatl 3 butiker av den här kedjan, Sarah ringde till de andra två för att personligen köpa alla julstjärnor de hade kvar av den här sorten, enbart för att lära tanten en läxa.

Dagen därpå kom den otrevliga damen tillbaka och skulle roffa åt sig det hon ville ha. Sarah öppnade dörren och kunde nöjt berätta att alla stjärnorna var slut – i hela delstaten.

”Ni skulle sett hennes ansiktsuttryck”, skriver Sarah.

Sarah delade händelsen i ett Facebook-inlägg och har fått oerhört mycket uppmärksamhet.

”Sedan det här hände så har jag varje år kunnat fe bort sådana här stjärnor som julgåvor till nära och köra”, skriver Sarah.

Den otrevliga damen lärde sig en välbehövlig läxa.

Dela på Facebook

Annons