Kändisar

Samir Badrans ilska efter uppbrottet med Sigrid – nu vädjar han till fansen

av nuntium
6 februari, 2019
Annons

Samir Badran fann kärleken i Sigrid Bernson när de dansade ihop i ”Let´s Dance” 2017.

Tidigare i januari i år kom han med beskedet att paret har gått skilda vägar. Efter uppbrottet har paret fortsatt med sina liv och Samir har delat med sig av vilda festkvällar på sin Instagram, han har även visat upp en nota på 24 000 kronor efter en utekväll i Stockholm.

Annons

Hans beteende har fått fansen att reagera och många ger kritik till hur Samir lever efter uppbrottet med Sigrid.

Samir har nu tröttnat och ryter ifrån på sin Instagram.

View this post on Instagram

❌ Jag får inte festa, jag får inte vara för glad, jag får inte köpa för mycket kläder, jag för inte svära, jag får inte vara stolt, osv osv osv…bara en fråga, ska vi i Sverige vara dom tråkigaste människorna i världen för att alla ska vara nöjda? Vem ska egentligen bestämma det här? Kan folk låta andra människor leva sitt liv och sluta bry sig om andra, sluta säg till vad som är rätt och fel. Låt människor ha sina drömmar, låt folk festa, låt folk göra vafan dom vill. Börja bli trött på att bli tillrättavisad av random-människor som inte känner mig och som vill välja vilken riktning jag ska ta i mitt liv och lära mig hur jag ska leva. Jag har alltid varit mig själv, jag kommer fortsätta alltid vara mig själv, jobbigt för dig att se på? Bra men då har du ett alternativ att inte följa min resa. Att alltid posta perfektion här på instagram är ett fucking skämt. ALLA HAR DET INTE ALLTID BRA, och är inte perfekta. Tro mig, jag känner till media-branschen, JAG ÄR INTE VÄRST. Lita på mig. Om ni såg baksidan av hur människor egentligen beter sig så skulle ni bli helt galna, FÖR NI BRYR ER. Det gör att folk blir rädda för vad som ska lägga ut eller va dom ska göra. BÖRJA BRY DIG OM DIG SJÄLV! Snälla asså. Att jag en gång festar betyder enligt väldigt många av er att jag är en dålig förebild och att jag är dum i huvet som inte ligger hemma och är ledsen över att det är slut mellan mig och Sigrid. Snälla, hur ni gör när det tar slut med era respektive är upp till er. Jag mår inte skit för att jag är ute med mina polare en gång (förutom att ja blev jävligt bakis). Jag är en livsglad kille som älskar livet. Jag har haft en tuff period och hur JAG för att ta mig tillbaka är upp till mig. Folk som vill leva sitt liv efter nån jävla röd tråd, gör det! Inget fel, men jag kommer inte göra det. Jag kommer leva precis exakt som jag gör och jag kommer inte ändra mig. Sista saken, jag är inte arg, vill ha förändring. Det är detta som gör folk osäkra och att folk mår dåligt. Vi alla är olika, låt oss människor va olika. Kärlek ❤️

A post shared by S A M I R B A D R A N (@samirbadrans) on

”Börjar bli trött på att bli tillrättavisad av random-människor som inte känner mig och som vill välja vilken riktning jag ska ta i mitt liv och lära mig hur jag ska leva. Jag har alltid varit mig själv, jag kommer fortsätta att alltid vara mig själv, jobbigt för dig att se på? Bra men då har du ett alternativ att inte följa min resa”, skrev han på sin Instagram.

Samir Badran har tidigare varit öppen med att hans höga tempo har slagit hårt på honom. Bland annat så har han berättat om hans utbrändhet som har gjort att han börjat få självmordstankar.

Idag beskriver Samir sig som en ”livsglad kille som älskar livet” och att det är upp till honom hur han väljer att komma över uppbrottet med Sigrid.

”Att jag en gång festar betyder enligt väldigt många av er att jag är en dålig förebild och att jag är dum i huvudet som inte ligger hemma och är ledsen över att det är slut mellan mig och Sigrid. Snälla, hur ni gör när det tar slut med era respektive är upp till er. Jag mår inte skit för att jag är ute med mina polare en gång (förutom att jag blev jävligt bakis).”

 

Dela på Facebook

Annons