Nyheter

Så ska Gunilla Persson slippa fängelse i USA: efter misstänkt stöld

av nuntium
1 juni, 2018
Annons

Gunilla Persson som är känd från svenska Hollywoodfruar blev ertappad när hon tog ett par solglasögon från Chanel. Men nu är Gunilla Perssons advokat rätt så säker på en friande dom:

– Jag skulle inte ta polisens ord för sanning, säger Michael Murphy.

Annons

Den 21 juni kommer Gunilla Persson, 59, ställas in för rätta i Palm Beach County i Florida då hon misstänks för grov stöld.

Enligt Florida-polisen ska den svenska hollywoodfrun ha stulit ett par solgulasögon av märket Chanel, till ett värde av 4 700 kronor.

Det framgår tydligt i polisanmälan att det finns bevis mot svenskan. Gunilla Persson ska ha fångats på en övervakningsfilm när hon gått ut från lyxbutiken i Palm Beach med solglasögonen på huvudet.

Men hon kom bara ett par kvarter bort innan hon blev stoppad av polisen. Då låg glasögonen i handväskan och prislappen hade tagits bort.

Polisen skriver även i sin rapport att hon pratade om glasögonen som att de tillhörde henne.

Enligt Gunilla Perssons advokat, Mikael Murphy, så ska allt vara ett missförstånd och således ska rapporteringen inte stämma.

Själv har han ännu inte sett filmen men han kommer att begära ut den. Gällande de faktum att prislapparna var borta från glasögonen har han inget svar på.

– Jag har inte pratat med henne specifikt om just den uppgiften. Men min uppfattning är att det här är ett missförstånd, säger han till Expressen.

Enligt den polisrapport som gjorts finns det inget utrymme för misstag eller missförstånd. Hur det går återstår att se den 21 juni.

Se klippet här nedan:

Hur tror du att det slutar?

Klicka på gilla-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Dela på Facebook

Annons