Annons

Prinsessan Madeleines vräkiga lyxliv i London avslöjat: ”Bränner pengar som gräs”

Publicerades den 3 januari, 2018

Prinsessan Madeleine, 35, och Chris O’Neill, 43, övergav för två år sedan sin lyxvåning på Upper East Side som ligger i New York för att flytta till London och satsa på ett liv där istället.

Enligt en källa så kommer Madeleine aldrig flytta hem till Sverige igen. Madeleine ska leva ett lyxigt liv i London där hon bränner pengar som gräs.

Prinsessan och maken Chris bor i en lyxvåning i London som har en månadshyra på 170 000 kronor, skriver Stoppapressarna.se.

Chris som vi fått lära känna lite bättre är en hårt arbetande man som var tvungen att bosätta sig i England tack vare sitt jobb. Han har tidigare förklarat att det är han som ser till att det finns ”mat på bordet”.

Det har tidigare riktats stark kritik mot det uttalandet eftersom det fick prinsessmaken hemma i Sverige jämfördes med ”en grottman”.

Att flytta är oftast enklare sagt än gjort, vilket det även var för prinsessan och hans make. Att hitta en bostad i den engelska huvudstaden som uppfyllde parets kriterier var inte det enklaste.

Men till slut så hade paret äntligen hittat ett boende som föll dom i smaken. Nu avslöjas det dock att boendet kostar 170 000 kronor – varje månad. Med andra ord så är det över 2 miljoner kronor som går till bostaden varje år.

Fastigheten består av 3 våningar och är drygt 250 kvadratmeter stor. Inte nog med det så har fastigheten en väl tilltagen takterass – perfekt för att förbättra på Saint-Tropez-brännan efter alla sommarresor.

Bor i ett exklusivt område

Området som paret bor i är ett av de dyraste områdena i världen, enligt Peter Taylor som är mäklare på brittiska Maskells: – Det är absolut ett av de dyraste områdena i världen. Det är den internationella eliten som bor där. Det kan röra sig om kändisar, miljardärer från Ryssland eller rika människor från Mellanöstern, säger Peter Taylor till Expressen.

Genom att bo i det brittiska lyxmetropolen så kan Madeleine strosa runt i sin nya päls för 144 000 kronor utan att någon höjer ögonbrynet.

Enligt en källa som StoppaPressarna har talat med så ska Madeleine märkligt nog inte förstå varför hennes shoppingvanor sticker i ögonen på svenska folket.

Bland annat så gick många i taket när hon under pappa kungens 70-årsfirande bar kläder som kostade närmare 100 000 kronor inom loppet av bara ett dygn.

– Gnäll, gnäll, gnäll. Att de aldrig ger upp, ska en suckande Madeleine sagt till sina väninnor när det stormade som värst.

Prinsessan Madeleine har tidigare fått skarp kritik för sitt extravaganta och oblyga levnadssätt. Bland annat ville riksdagsledamoten Robert Hannah (L) dra in hennes apanage.
– Skattebetalare ska inte betala för kungafamiljens shoppingrundor, skrev han i en motion till riksdagen.

Vad tycker du? Låt oss höra din åsikt.


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen:

Andra läste även:


Efter graviditetsryktet: Nu avslöjas bilderna på Meghan Markles gravidmage.

Lill-Babs testamente: Ett starkt meddelande till döttrarna och två önskningar

Modellen laddade upp bild på dottern som är 5 månader - då blev fansen tokiga över den lilla detaljen

9-åring med obotlig cancer tar en bild med nyfödd syster: Dagar senare ser pappan det hemska i pojkens ansikte

Kvinnan går till stylisten inför bröllopet – 7 timmar senare känner ingen knappt igen henne

Sjuksköterskan går fram till det nyfödda barnet – därefter fångar kameran det hemska som hon gör.

Skrattar bäst som skrattar sist!

En blind man går in på en lesbisk bar av misstag...

Sven vaknar upp hemma med baksmälla storlek XXXL

Dottern installerade en dold kamera – se nu vad vårdaren gör mot hennes mamma som lider av Alzheimers

6 saker du bör säga istället för "Jag älskar dig". Nummer 5 är oerhört viktig!

Tuffa beskedet för Tomas Ledin – som chockar fansen

Jill Johnsons besök i det amerikanska fängelset: Fångarnas reaktion är oslagbar

Maken hånar frun för hennes kropp efter hon fött barn - fruns svar på tal är klockrent!