Prinsessan Madeleines vräkiga lyxliv i London avslöjat: ”Bränner pengar som gräs”

Publicerades den 3 januari, 2018
Annons

Prinsessan Madeleine, 35, och Chris O’Neill, 43, övergav för två år sedan sin lyxvåning på Upper East Side som ligger i New York för att flytta till London och satsa på ett liv där istället.

Enligt en källa så kommer Madeleine aldrig flytta hem till Sverige igen. Madeleine ska leva ett lyxigt liv i London där hon bränner pengar som gräs.

Prinsessan och maken Chris bor i en lyxvåning i London som har en månadshyra på 170 000 kronor, skriver Stoppapressarna.se.

Chris som vi fått lära känna lite bättre är en hårt arbetande man som var tvungen att bosätta sig i England tack vare sitt jobb. Han har tidigare förklarat att det är han som ser till att det finns ”mat på bordet”.

Det har tidigare riktats stark kritik mot det uttalandet eftersom det fick prinsessmaken hemma i Sverige jämfördes med ”en grottman”.

Att flytta är oftast enklare sagt än gjort, vilket det även var för prinsessan och hans make. Att hitta en bostad i den engelska huvudstaden som uppfyllde parets kriterier var inte det enklaste.

Men till slut så hade paret äntligen hittat ett boende som föll dom i smaken. Nu avslöjas det dock att boendet kostar 170 000 kronor – varje månad. Med andra ord så är det över 2 miljoner kronor som går till bostaden varje år.

Fastigheten består av 3 våningar och är drygt 250 kvadratmeter stor. Inte nog med det så har fastigheten en väl tilltagen takterass – perfekt för att förbättra på Saint-Tropez-brännan efter alla sommarresor.

Bor i ett exklusivt område

Området som paret bor i är ett av de dyraste områdena i världen, enligt Peter Taylor som är mäklare på brittiska Maskells: – Det är absolut ett av de dyraste områdena i världen. Det är den internationella eliten som bor där. Det kan röra sig om kändisar, miljardärer från Ryssland eller rika människor från Mellanöstern, säger Peter Taylor till Expressen.

Genom att bo i det brittiska lyxmetropolen så kan Madeleine strosa runt i sin nya päls för 144 000 kronor utan att någon höjer ögonbrynet.

Enligt en källa som StoppaPressarna har talat med så ska Madeleine märkligt nog inte förstå varför hennes shoppingvanor sticker i ögonen på svenska folket.

Bland annat så gick många i taket när hon under pappa kungens 70-årsfirande bar kläder som kostade närmare 100 000 kronor inom loppet av bara ett dygn.

– Gnäll, gnäll, gnäll. Att de aldrig ger upp, ska en suckande Madeleine sagt till sina väninnor när det stormade som värst.

Prinsessan Madeleine har tidigare fått skarp kritik för sitt extravaganta och oblyga levnadssätt. Bland annat ville riksdagsledamoten Robert Hannah (L) dra in hennes apanage.
– Skattebetalare ska inte betala för kungafamiljens shoppingrundor, skrev han i en motion till riksdagen.

Vad tycker du? Låt oss höra din åsikt.


Andra läste även:


4 saker som kan förstöra alla förhållanden - se upp för det här

Han knyter ihop hundvalpens nos – sedan gör han det ofattbara

39-årig kvinna får annorlunda onanitips - 4 dagar senare får hon söka läkarvård

Ät inte denna fisk – det kan vara farligt för din hälsa

7 varningssignaler: Är han otrogen?

Anders Bagges storslagna överraskning till sin nyblivna fru – mitt under vigseln

18 föräldrar som misslyckades totalt med föräldraskapet

15-årig flicka dör tragiskt på en fest - sen ser polisen den skrämmande sanningen i glaset

Nu kan du köpa Sveriges minsta lägenhet - om du har lite pengar liggandes

Så här blir du av med problemet med täppt näsa på bara några sekunder!

28-åringen sökte hjälp hos läkaren för magont - då upptäcker dom det fruktansvärda

10 saker som män säger när de är otrogna i ett förhållande

Kvinnan i bilen vägrar att plocka upp efter sin lilla hund – då gör tjejen som filmar något oväntat

Hetta upp det i sovrummet - så gör ni det bättre för både dig och honom