Nyheter

Polisen avslöjade pappans HEMSKA planer för hans 4 åriga dotter – döms till 60 års fängelse

Annons
av nuntium
19 februari, 2019
Annons

Andrew Turley laddade upp en annons med rubriken ”Kom och lek med pappas lilla flicka” för 1000 dollar, som motsvarar ungefär 8000 kronor.

Pappan vart dömd till 60 års fängelse efter att ha försökt sälja sin fyraåriga dotter för sex på en sajt, och rubriken löd ”Kom och lek med pappas lilla flicka”.

Annons

En polis som jobbade under täckmantel blev kontaktad av Andrew Turley som sa att han hade en tjej till honom som var ”yngre än 10 år” som han nog skulle tycka om, samt att han skulle ge henne sömnmedicin före mötet.

Andrew sa också i e-postmeddelandet att han skulle debitera 1000 dollar för två timmar med hans dotter och påpekade att hon var ”för ung för samlag men annat var okej”.

Turley dömdes till 30 gånger 2 års fängelsestraff i Houston, Texas, på fredagen efter att ha blivit dömd för handel med ett barn och övertygande prostitution av någon under 18 år.

Andrew Turley arresterades efter att ha blivit påkommen av poliser som gick under täckmantel. De hade sett annonsen på sajten och inledde sedan en konversation med pappan, skriver Houston Chronicle.

De anlände till Turleys hem i Wisconsin där flickan bodde tillsammans med hennes mamma och tittade på när Turley räknade pengarna.

De två poliserna som arresterade Turley hade blivit inledda till det sovrum där flickan befann sig. De berättade i rätten att flickan varit ”påverkad av en substans”.

Assisterande polis Stewana sade: ”Detta fall berörde mig djupt i hjärtat, en far är tänkt att vara ett skydd, inte ett rovdjur”.

”Jurister såg behovet av att hålla honom borta från vårt samhälle”, fortsätter hon.

Turley kommer vara berättigad till omprövning om 45 år.

Se klippet nedan:

Helt sjukt hur man kan göra någonting liknande mot ett litet barn. Hoppas han blir inspärrad länge. Klicka på ”Gilla”-knappen om du håller med.

Annons
Dela på Facebook