Skoj

Pojkvännen ville lämna tillbaka kattungen – då fick flickvännen nog och gjorde detta

av nuntium
26 november, 2017
Annons

Kvinnan som är 33 år hade en katt som nyligen hade lämnat familjen. Då bestämde hon sig för att skaffa en ny men det gick inte som planerat. Den nya katten var inte rumsren och pojkvännen ville därför att katten skulle lämnas tillbaka.

Men istället för att katten lämnades tillbaka så blev det pojkvännen som åkte ut. Nu har tusentals människor roat sig åt SMS:et som flickvännen sände till uppfödaren.

Annons

– Jag sov hellre med katten på soffan än i sängen med honom, berättar den 33-åriga kvinnan.

Det var inte alls länge sedan som den 33-åriga kvinnans fyrbenta vän gick bort efter att cancern hade spridit sig i kattens kropp. Tyvärr gick kattens liv inte att rädda.

Kvinnan som vill vara anonym berättar att hon inte kan vara utan djur vid hennes sida.

Eftersom kvinnans pojkvän var allergisk så blev det rätt naturligt för paret att leta efter alternativa lösningar. De kom fram till att en korthårig katt fungerade bättre. Därför började de leta efter en korthårig katt till sig.

När kvinnan fick syn på katten Elisabeth så blev det kärlek-vid-första-ögonkastet. Katten blev snabbt en del av familjen, men det dröjde inte länge förrän det började uppstå problem mellan den nya familjemedlemmen och pojkvännen.

– Första natten hon sov hos honom kissade och bajsade hon i hans säng. Direkt sa han att det inte gick. Vi skulle sms:a kvinnan som sålde henne och lämna tillbaka henne.

Till en början så trodde 33-åringen att hennes pojkvän skojade. Av den anledningen så brydde hon sig inte så mycket. Hon tänkte, vem lämnar tillbaka en familjemedlem? Men det visade sig att han var allvarlig.

Efter att diskussioner uppstått så kontaktade kvinnan uppfödaren för att diskutera en eventuell tillbakalämning av katten, vilket gjorde att kvinnan fick en klump i magen.

När uppfödaren skickat ett sms till kvinnan om att hon skulle kontakta kattförbundet Sverak för att ta reda på hur man skulle göra vid ett eventuellt tillbaka lämnande av katten Elisabeth så svarade 33-åringen med ett meddelande som fått hela nätet att vika sig av skratt.

”Hej igen. Problemet är löst”, skriver hon till uppfödaren och fortsätter:

”Jag slängde ut killen i stället. Elisabeth stannar, och kissar hon i sängen finns det tvättmaskin. Ha en trevlig torsdag.”

Efter att ha blivit tvingad att välja mellan pojkvännen och katten så var valet ganska enkelt. Hon valde katten.

– Hur han reagerade? Det kom successivt. Jag drog mig undan och sov hellre med katten på soffan än i sängen med honom eftersom hon blev bannad från sovrummet.

 

Dela på Facebook

Annons